banner102

Sarıalioğlu’ndan Yaralı Askere Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Bitlis-Hizan karayolu üzerinde bulunan Çeltikli Karakolu yakınlarındaki Sehi Ormanları'nda operasyonda olan askerlerin arazi arama tarama çalışmaları sırasında, teröristler araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlatması sonucu yaralanan Kahraman Asker Uzman Çavuş Abdüs Samet Kurt’u ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Haziran 2016 Perşembe 19:10
Sarıalioğlu’ndan Yaralı Askere Ziyaret
Bitlis'in Sehi Ormanlarında görevli askerler arasında yer alan Uzman Çavuş Abdüs Samet Kurt terörle mücadele sırasında yaralanan ve GATA’da tedavi gördükten sonra Of’taki babaevine getirildi.

KAHRAMANCA SAVAŞTI

Vatanı için kahramanca mücadele veren Samet’le gurur duyduklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Kahraman Asker Uzman Çavuş Abdüs Samet Kurt kardeşimizi Pınaraltı Mahallemizdeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak, milletimizin huzur içinde yaşamasını sağlamak amacıyla kahramanca şehit düşen vatan evlatlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum, Ailenin maddi ve manevi her türlü sorunları ile Of Belediyesi olarak yakından ilgileneceğiz. Bir şey bizi mutlu ediyor. Askerimiz yaralanmış, şimdi kendini yeni yeni toparlıyor, bir an önce iyileşip görev yerine dönmek istiyor, bu ülkenin bütünlüğü için, bu devletin bekası için, bu bayrağın varlığı için iyileşir iyileşmez cepheye yeniden koşmaya ant içmiş bu milletin evlatları var olduğu sürece Allah'ın izniyle bu ülkeye hiç bir şey olmaz. Oradaki mücadelenizden ve göstermiş olduğunuz eşsiz kahramanlığınızdan dolayı Of halkı adına teşekkür ediyorum. Dileğim terör olaylarının bir an önce son bulması ve böyle acıların bir daha yaşanmamasıdır. Terör bitene kadar devlet olarak mücadeleye devam edilecektir” diye konuştu.

Kahraman Asker Uzman Çavuş Abdüs Samet Kurt ve ailesi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini hatırladıkları için Başkan Sarıalioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme: 09.06.2016 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90