banner102

Sarıalioğu'ndan Erken Seçim Açıklaması

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararı açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Başkan Sarıalioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız 24 Haziran’da demokrasinin namusu olan sandığı işaret etti. Biz hazırız. Of hazır. Of bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımızın yanında” dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Nisan 2018 Perşembe 14:08
Sarıalioğu'ndan Erken Seçim Açıklaması

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim açıklamasının sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Of’un Cumhurbaşkanının yanında olacağı mesajını verdi.

Başkan Sarıalioğlu, Milletimizle bir arada olacağız

Başkan Sarıalioğlu, “Of bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımızın yanında. Sayın Cumhurbaşkanımız 24 Haziran’da demokrasinin namusu olan sandığı işaret etti. Biz hazırız. Of hazır. Of bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımızın yanında. İnşallah bu süreci milletimizle birlikte en verimli şekilde yürüteceğiz. Milletimizle bir arada, kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek, dayanışma içerisinde seçimlere hazırlanacağız. 24 Haziran ülkemiz, şehrimiz, hepimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.04.2018 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90