banner102

Şef Ramiz Karaismail veda etti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü engelli personellerinden Müsküler Distrofi hastası 26 yıllık çalışan Şef Ramiz Karaismail emekliye ayrılarak mesai arkadaşlarına veda etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Eylül 2022 Cuma 13:39
Şef Ramiz Karaismail veda etti

Emeklilik dilekçesini imzalayan, buruk bir mutluluk yaşayan Şef Karaismail yaşadığı duyguları; ” Şükürler olsun 26 yıl 8 ay 14 günlük çalışma ile iş hayatımızı sonlandırdık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde çok güzel günler yaşadık. Amirlerimizle, mesai arkadaşlarımızla aile gibi olduk. Yardımlarını, desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim hayırlı işlerde yardımcıları olsun. Gösterdikleri anlayış ve yardımseverlikleri için gerek bundan önceki müdürlerimize gerek şimdiki İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na, Şube Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Herkesten haklarının helal etmesini talep ediyorum. Benim de varsa hakkım herkese helal ediyorum. Kalın sağlıcakla.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Yaptığı hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Şef Ramiz Karaismail’e plaket takdim etti. Müdür Kabahasanoğlu plaket takdiminde yaptığı konuşmada; “Hangimizin yarına garantisi var bilinmez. O anlamda hepimiz birer engelli adayıyız. Değerli Şefimiz Ramiz bey ile uzun yıllar birlikte çalıştık. Güzel işler yaptık. Biz kendisinden razıyız. Rabbim de kendisinden razı olsun. Emeklilik hayatında kendisine sağlık, mutluluk ve afiyetler diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90