banner102

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’ndan Kermes

Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu tarafından düzenlenen Kermes’te okul öğrencilerinin aileleri tarafından hazırlanan yiyecekler, ziyaretçilere ikram edilerek okul aile birliği bütçesine katkı sağlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Şubat 2017 Salı 11:26
Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’ndan Kermes
 Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından Gıda Kermesi düzenlendi.

Okulun hemen yanında bulunan Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait Hanımevi’nde açılan kermeste öğrencilerin aileleri tarafından evlerde hazırlanan yiyecekler, ziyaretçilere ikram edildi. Kermesten elde edilecek olan gelir ise okulun ihtiyaçları için kullanılacak.

Öğrencilerin ailelerine teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar; “Okulumuza kısa süre içerisinde önemli hizmetler kazandırdık. Başta Okul Müdürümüzün özverili gayretleri, velilerimizin, işadamlarımızın, siyasetçilerimizin ve okul aile birliği üyelerimizin destekleriyle okulumuza Z Kütüphane, Konferans Salonu ve Anasınıfı kazandırdık. Okulumuzun giriş kısmında velilerimiz için kapalı sıcak bir bekleme alanı oluşturduk. Bu hizmetlerimizin oluşmasına destek ve katkı veren herkese teşekkür ediyoruz. Düzenlediğimiz kermes ile de Okul Aile Birliği, Velilerimiz, Öğretmenlerimiz, İdarecilerimiz ve Öğrencilerimizle kaynaşmayı amaçladık. Güzel bir etkinlik oluyor. Hava muhalefeti nedeniyle kapalı alanda yapmak durumunda kaldık. Ama öğrencilerimizin ve velilerimizin ilgisi yoğun oldu. Organizasyonda emeği geçen aile birliği üyelerimize, okul çalışanlarımıza, öğretmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.02.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90