banner102

Semerkand Yetkililerinden Başkan Saral'a Ziiyaret

OF Belediye Başkanı Murat SARAL haç vazifesini yerine getirip görevine başladığı ilk gününde; Semerkand Karadeniz Bölge Başkanı Metin YAPICI ve beraberindeki heyet tarafından makamında ziyaret edildi.

06 Kasım 2013 Çarşamba 14:11
Semerkand Yetkililerinden Başkan Saral'a Ziiyaret

Ziyaret esnasında Semerkand Karadeniz Bölge Başkanı Metin YAPICI, Vakfın Türkiye’deki ve Dünya üzerindeki ülkelerde yaptıkları faaliyetler hakkında Başkan Murat SARAL’a bilgiler verdi.

Başkan SARAL Semerkand Karadeniz bölge başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Hurma, zemzem ve tatlı ikram etti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan SARAL:’’Türkiyede ve Dünyada Semerkand Vakfının çalışmalarının ne şekilde olduğunu takip ediyorum.Hac ziyaretinde Semerkand vakfına bağlı hac organizasyonu yapan Semerşah’ın yaptığı faaliyetleri bire bir gördüm. Semerkand vakfını bu ve benzer hizmetlerinden ötürü tebrik ederim. Allah(c.c.) hizmette bulunanların yar ve yardımcısı olsun’’ dedi.

Son Güncelleme: 07.11.2013 13:52
Anahtar Kelimeler:
Murat SaralMetin Yapıcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90