banner102

Şenzade Cafe & Restaurant Hizmete Açıldı

Of’ta ev yemeklerinin verileceği ve Ayşe Şenyüz'e ait İrfanlı Mahallesi Çaykara yolu üzerinde Şenzade Yöresel Lezzet Cafe & Restaurant Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun katılımıyla açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Nisan 2015 Perşembe 00:26
Şenzade Cafe & Restaurant Hizmete Açıldı

Açılış törenine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Of’a has yöresel yemeklerin adını taşıyan Şenzade Yöresel Lezzet Cafe & Restaurant açılış kurdelesini Başkan Salim Salih Sarıalioğlu eşliğinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu kesti. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Şenzade Cafe & Restaurant’ı gezdi. Sarıalioğlu  "Of’ta artık bu türlü kurumsal işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir. Bu türlü işletmelerimiz ilçemizin dışa açılan gülen yüzüdür. İşletme sahipleri Ayşe Şenyüz ablamıza bu işletmeyi açmalarından dolayı kutluyorum. Güzel mekân oluşturmuşlar. Güzel olduğu kadarda damaklarımızı da güzel yemekleri tatlandıracaklar." diyerek kendilerine bol kazançlar diledi. 

Son Güncelleme: 02.04.2015 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of61 2015-04-05 12:10:10

hayırlı uğurlu olsun,arkadaşlarla yemek için gittik,yöresel yemek için birkaç lokanta açılmış sonuç da kapandı çünkü bu işi edeceksen güzel leziz olacak güveneceksin kendine, burada lezzet iyi değil, ve çok bahalı böyle zor devam eder.

Avatar
ahmet 2015-04-05 12:11:13

hoş bir yer çok masraf edilmiş ama yöresel yemekler çok sıradan güzel değil..

Avatar
mustafa ak 2015-04-05 12:12:33

acılan yerin masrafını ofdan cıkaracaklar herhalde of türkiyenin en pahallı yeri bu fiyatlar cook olmaz.

banner90