banner102

Serince İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kutlu Doğum Programı

Serince İmam Hatip Ortaokullu tarafından “Kutlu Doğum” etkinliği düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Nisan 2015 Cumartesi 04:29
Serince İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kutlu Doğum Programı
Serince İmam Hatip Ortaokulunun Konferans salonundaki etkinliğe, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, davetliler ve aileler katıldı.

Kutlu Doğum Haftası programı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Okul Müdürü Ali Cerrah, "Peygamber Efendimiz insanlar içinden seçilmiş insanlara karşı çok şefkatli ve merhametli bir peygamberdir. Peygamberlik süreci sonunda, cahiliye devrinin karanlık günlerinden, karıncayı bile incitmekten çekinen insanlardan oluşan saadet asrının tüm dünyayı aydınlattığını görüyoruz" dedi.

Kutlu doğumla ilgili okul öğrencileri tarafından hazırlanan Hz. Muhammed ve Veysel Karani’nin hayatını anlatan tiyatro sergilenerek şiirler okundu, sinevizyon gösterisi ve ilahiler seslendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, "Efendimizin 1444.Doğum yıldönümünde çocuklarımıza efendimizi anlatmak onlarında bu programla büyüklerine anlatmaları bizim için son derece gurur vericidir. Bu nedenle emeği geçen öğretmenlerimize ve de öğrencilerimize çok çok teşekkür ederim" dedi.

Program sonunda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, hazırlanan programda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek onları tebrik etti.

Son Güncelleme: 25.04.2015 04:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90