banner102

Serkan İhtiyar'ın Katil Zanlısı Yakalandı

Üç Hafta önce (2 Eylül 2014) akşam saatlerinde yapılan düğün töreninde damat Serkan İhtiyar'ı silah ile 3 kurşunla öldüren Raşit İ. İstanbul’da yakalandığı öğrenildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Eylül 2014 Pazartesi 23:18
Edinilen bilgilere göre, Trabzon Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri Raşit İ’yi yakalamak için başlatmış olduğu çalışma İstanbul'da katil zanlısının yakalanmasıyla sonlandı.

Cinayeti işlediği günden bu güne kadar özveri ile aranan Raşit İ. polis ekiplerinin tespiti üzerine İstanbul’da bir adreste kaldığını öğrenildi. Adresi İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bildiren Trabzon Cinayet Büro ekipleri, adresin kontrol edilmesi yönünde İstanbul Emniyetine uyarıda bulundu. 

İstanbul’daki tespit edilen adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri zanlıyı kıskıvrak yakalayarak Vatan Emniyete getirdi.

Zanlı Raşit İ, İstanbul emniyetinde vermiş olduğu ifadesinin ardından İstanbul’da bulunan Çağlayan Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen Raşit İ, hakimin kararının ardından tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevine sevk edileceği ve buradan da özel uçak ile Trabzon’a geleceği bildirildi. 

Son Güncelleme: 03.10.2014 18:04
Anahtar Kelimeler:
Serkan İhtiyarRaşit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aysegu 2014-09-30 18:47:05

Allah ıslah etsin

banner90