banner102

SGK İl Müdürü Aydın Gedikli’den Of’a Ziyaret

Kısa bir süre önce Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürlüğü’ne atanan SGK Başmüfettişi Aydın Gedikli, Of Sosyal Güvenlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Haziran 2016 Cuma 17:37
SGK İl Müdürü Aydın Gedikli’den Of’a Ziyaret

Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy ve Müdürlük çalışanları tarafından karşılanan Gedikli çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Aydın Gedikli  burada yaptığı açıklamada  Sosyal Güvenlik Hizmetini vatandaşın ayağına götürmek amacıyla Of, Çaykara, Hayrat ve Dernekpazarı ilçelerine hizmet vermek üzere 2010 yılında açılan Of Merkez Müdürlüğümüz burada vatandaş odaklı hizmet vermeye devam etmektedir. Sunulan hizmetlere ilişkin taleplerin  yerinde karşılanması için her türlü desteği vereceğiz.

İşveren, sigortalı ve emekli sayısı bakımından önemli bir potansiyele sahip Of ilçemize Sayın bakanımız Süleyman Soylu’nun çizdiği hedef doğrultusunda yöre halkına yakışan, hizmetlerin daha güzel mekanlarda sunulacağı Merkez Müdürlüğü  inşası için arsa yenileme çalışmaları devam ediyor. Kısa sürede sonuçlanmasını bekliyoruz dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.06.2016 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90