banner102

SGK Müdürleri Kaymakam Arslan’ı Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Musa Bulut ve İlçe Merkez Müdürleri Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Nisan 2014 Pazar 21:43
SGK Müdürleri Kaymakam Arslan’ı Ziyaret Etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan: “2010 yılında hizmete açılan ve  Of, Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat İlçelerine hizmet vermekte olan SGK Merkez Müdürlüğümüz halkımız için çok önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Bu hizmetin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Trabzon’da 4 ilçede bulunan SGK Merkezlerini sık sık ziyaret ettiklerini ve aksaklıkları yerinde tespit ederek çözüm yollarını ürettiklerini belirten Trabzon Sosyal Güvenlik Müdürü Musa Bulut: “Of’ta yeni yapmayı planladıkları hizmet binası için sayın Kaymakamımızla görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah kısa sürede atacağımız adımlar ile yeni hizmet binamızı Of’a kazandıracağız dedi.

Ziyarete, İl Müdürü Musa  Bulut’un yanı sıra Müdür Yardımcısı Orhan Öztürk, Of Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy, Araklı Merkez Müdürü Mustafa Köse ve Beşikdüzü Merkez Müdürü Hasan Çolak katıldı.

Son Güncelleme: 20.04.2014 21:46
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90