banner102

Sıtkı Aslanhan'dan aile içi eğitim

Kişisel Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan Of'ta gerçekleştirdiği iki konferans ile öğrenci ve ailelere seslendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Mart 2017 Cuma 01:19
Sıtkı Aslanhan'dan aile içi eğitim
Gün içerisinde öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği ilk konferansında 'İdeal Gençlik" , akşam seansında ise yetişkinlere yönelik yaptığı konferansta "Aile içi İletişim' başlıkları altında katılımcılara sunum yaptı.

Yaptığı konuşmada ailelerin evlerdeki inertent ve televizyonlarla zehirlendiğini söyleyen Sıtkı Aslanhan, "Maalesef günümüz gençleri ahlakı izlediklerini izledikleri tv proramları ve sosyal medyadaki gezindikleri sayfalarla bozmaktadır. Bu olumsuz tablonun bitmesi için bütün aile bireylerinin bu konulara çok dikkat etmesi gerekiyor. Aksi halde hem kendi geleceğimizi hemde ülkemizin geleceğini karartabilirzi." dedi.

Konuşmasında geçmiş insanların ahlakıyla günümüz gençlerinin ahlakını karşılaştırarak örnekler veren Aslanhan, günümüz gençlerinin büyüklerine karşı göstermesi gereken saygıyı her geçen gün daha fazla kaybettiğiklerini söyledi.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.03.2017 01:57
Anahtar Kelimeler:
Sıtkı Aslanhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90