banner102

Sivil Toplum Örgütünden Örnek Davranış

Kamu hizmetinde kullanılmak üzere Of Saraçlı Mahallesi Derneği tarafından yaptırılacak olan Lojman ve Sosyal Tesisin protokolü, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Dernek Başkanı Ali Vahapoğlu tarafından imzalandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Temmuz 2015 Çarşamba 00:29
Sivil Toplum Örgütünden Örnek Davranış
Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende duygularını dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan: "Sivil toplum örgütlerimiz toplumun en önemli dinamiklerinden birini oluşturmaktadırlar.Bu manada Saraçlı mahallemizin kalkınması ve gelişmesi için hizmet veren derneğimizin böylesine önemli bir sorumluluğun altına girerek örnek olması bizleri mutlu etmiştir. Projenin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen başta dernek başkanımıza ve tüm yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.Tesisin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Mahallemizin kalkınması için ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye çalıştıklarının belirten Saraçlı Orta Mahallesi Cami ve Hayır İşleri Yaptırma Derneği Başkanı Ali Vahapoğlu:"Bir yıl içerisinde bitirip Kamunun ve halkımızın hizmetine sunacakları binanın mahallemize ve Of'umuza güzellikler getirmesini temenni ediyorum "dedi.

İmza töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu'da hazır bulunarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Son Güncelleme: 01.07.2015 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2015-07-01 16:20:24

Haberde ne binasi oldugu yazilmamis

banner90