banner102

Sofuoğlu Derneği Of Şubesi Açıldı

Sofuoğlu Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Of şubesi hizmete açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Nisan 2014 Cumartesi 00:43
Sofuoğlu Derneği Of Şubesi Açıldı
Of Devlet Hastanesi acil girişi karşında hizmete açılan Sofuoğlu Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Of Şubesi, Karadeniz bölgesinde bulunan bütün Sofuoğlu sülalesi mensuplarını bir araya toplamak ve tanışmak için Of şubesini kurduklarını belirttiler.

2013 yılında İstanbul'da kurulan ve birlik, beraberlik, dayanışma ve güçlü kardeşlik bağlarını temsil etme amacıyla kurulduğunu söyleyen Of Şubesi Sorumlusu Lokman Soylu, "Aynıı kan bağına sahip, köklü bir geçmişi olan akrabalar olarak; ben değil biz duygusuyla, tüm çabalarımız atalarımızın bize emanet ettiği değerli miras Sofuoğlu Ailesini büyük çınar gibi sonsuza dek yeşil tutabilmek için Karadeniz bölgesinin merkezi olma konumunu taşıyan Of şubesini kurduk. Buradaki amacımız Sofuoğlu Ailesi geleneğinden aldığımız güçle, günümüz evrensel-insani değerlerin bilincine sahip bireyler olarak; kendini devletimizin ve milletimizin yararına adayan, topluma karşılıksız katkı sağlayan; sosyal, kültürel, eğitim faaliyetleri yürüterek, ülkemizin fark oluşturan önder ve örnek aile vakfı haline gelmektir." dedi.

Açtıkları dernek şubesinde çay, tost vb yiyecek ürünleri bulundurduklarını söyleyen Soylu, "Gelen akrabalarımıza ve beraberinde gelecek olan misafirlere ikramda bulunmak için bu gibi anlık iytiyaç ürünlerini buraya koyduk. Burada sadece kendi akrabalarımız değil, bütün misafirlere de kapımız sonuna kadar açıktı. İstedikleri zaman gelip çayımızı içebilirler" diye ifade ederek, amaçlarının insanlarla kaynaşmak olduğunu söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.04.2014 00:44
Anahtar Kelimeler:
Lokman Soylu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nebi inan sofu oğlu 2014-04-22 13:53:34

Sozsuz tesekkür ederim hepinize saygılar sunarım

Avatar
sait yilmaz.istanbul sofuoğlu ailerin kult.dayn.dern.yon.kur.uyedi 2014-05-02 09:25:17

Degerli Akrabalarim of Şubesi başta oftaki ve tum Türkiyedeki akrabarimiza hayirlara vesile olmasini diler birlik ve beraberligimizin gelecek nesillere örnek teşkil edecek şekilde güçlü temeller üzerinde olgunlasmasini yüce allahtan niyaz ederim.hepinize sevgi ve saygilarimi sunarim..

Avatar
lokman soylu 2014-11-11 20:00:07

karadeniz bölgesi sofoğlu aile birliğine takib eden ve alaka gösteren tüm akrabalarımıza uzaktan ve yakından soyadları değişken sonuçta tüm sofoğlarına of taki şubemize bekleriz alakalarına teşekkür eder ve saygılarımla sunarım

Avatar
Okan sofuoğlu 2015-02-27 00:59:07

Biz saygı deger sofuoğları olamaktan gurur & onur duyarız bizede böyle olması yakışır.

Avatar
celil Altıntaş 2015-04-24 01:01:51

Sizlerle gurur duyuyorum

Avatar
Eyüpm Aygün 2015-06-06 20:50:50

Yomra'nın Özdil ve Kıratlı köyünde Aygün ve Yavuz soyadı ile
Sofuoğlu sülalesine ait insanlarız.

Bu bir merak.Sülalecilik-ırkçılık değil.

Avatar
Emin usta 2015-06-17 20:23:35

Erzıncan çayırlı balıklı köyü usta soy isimle ıkametetmetteyız.caykara Ataköy(sinek)sofuogularındanız.bi çatı altında toplamanız çok güzel.emeği geçen herkese teşekkürler.

Avatar
Ersin Öz 2016-04-04 15:57:10

Bursa'dan selamlar.Bende bir sofu oğlu olarak çalışmalarınızı takip ve takdir rdiyorum.Gümüşhane,Torul'daki soydaş larınızın olduğunu sakın ha unutmayın ,enkısa sürede ilatişime geçmek umuduyla.Hoşcakalın.

banner90