banner102

Solaklı Peyzaj Projesinde sorunlar kullanılmadan başladı

Of Halkına hizmet etmek üzere açılışına gün sayan yeni Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Alanı 1. Etap projesinde sorunlar başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Aralık 2020 Perşembe 16:25

İçerisine girdiğimiz kış ayları ile başlayan yoğun yağmurlar sonrası henüz kullanılmayan Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon alanı 1. etap projesinde su taşkınları oluştu.

Kısa süre önce yapılan ahşap kamelyaların içerisinde biriken sular, maalesef kullanılmaya başladığında devam etmesi halinde o kamelyaların kullanılamayacağı anlamına geliyor.

KAMELYALARDA BALIK MI BESLEYECEKSİNİZ?

Vatandaşların tepkisini çeken bu sorunları sosyal medya hesaplarında paylaşan birçok kişi, ‘kamelyalarda balık mı besleyeceksiniz’ esprisini yaptı.

Aynı kamelyaların bazılarının çatısında da sökülmeler meydana gelmesi, akıllara işin gereği gibi özenilerek sağlam yapılmadığını getiriyor.

VATANDAŞLAR ARACINDAN NASIL İNECEK?

Sorunlara tepki gösteren birçok vatandaş yetkililere seslenerek, “Defalarca bu projenin yapılmasını paylaşıp bununla övündüğünüz gibi, sorunları ile de ilgilenin. Proje içinde yer alan ve araçlar için yaptığınız girişlerin birçoğu su gölüne döndü. Aracını park edenler nasıl aracından inecek? Yapılan çalışmaları görüp sosyal medyada paylaştığınız gibi bu sorunları da paylaşın. Paylaşın ki vatandaş aracını göle dönüşen park yerlerine çekip ıslanmasın.” tepkilerini ortaya koyarak bu sorunların bir an önce çözülmesini istediler.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.12.2020 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90