banner102

Soygun mu, Hata mı?

Of İlçemizde her geçen gün artan büyük marketler ile alışveriş rekabetinin artması, birçok hata-yanlışı beraberinde getiriyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ağustos 2014 Pazar 23:07
Soygun mu, Hata mı?
İlçemizde bulunan büyük alışveriş merkezilerinin birinde, alışveriş yapan H.U. adlı vatandaş, alışverişini yaptıktan sonra kasiyerin barkot okuyucusu ile ürünlerini toplarken bir ürünü iki kez saydığını iddia etti.

Gerçekten bu bir sorun olsa idi aynı sorun ile birkaç kez karşılaşmazdım diyen H.U. adlı vatandaş, "Adını vermek istemediğim büyük bir alışveriş merkezinde, yaptığım alışveriş sonrası kasiyerin barkot okuyucusu ile aldığım ürünleri hesaplarken, barkot okuyucusunun her üründe bir ses çıkarması sayesinde bir ürünü iki kez okuduğunu fark ettim. Daha sonra alışveriş fişime baktığım da ise aldığım bir adet ürünü iki adet olarak göstermiş. Hemen kasiyeri uyardım bu sorunun düzeltilmesini istedim." dedi.

H.U adlı vatandaş, daha önceden uyarmama rağmen bu sorun ile malum markette yeninden karşılaştım, diyerek  tepkisini dile getirdi. H.U. vatandaşların bu sorunla karşılaşmaması için çok dikkatli olması gerektiğini belirtti. 

Son Güncelleme: 04.08.2014 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2014-08-04 16:23:26

bu tür olaylarla karşılaştığımızda ya o anda tepki koyalım yada söyleyemiyorsak oradan bir daha alışveriş yapmayalım. aynı zmanda şu coca colayı çeşitli bahanalerle satın alanlara karşı tepkimizi gösterelim.

Avatar
adsız 2014-08-04 17:23:40

iyi oloyor bakkalı yoksayarsan paran olmadımı bakkala gidersen oh olsun

banner90