banner102

SP Of İlçe Başkanı Vahapoğlu'ndan gerilim uyarısı!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Saadet Partisi hakkında sarfettiği kelimelere tepki gösterdi.

19 Haziran 2013 Çarşamba 14:33
SP Of İlçe Başkanı Vahapoğlu'ndan gerilim uyarısı!
Başbakan Erdoğan’ın İstanbul Kazlıçeşme Mitingi’nde Saadet Partililere yönelik yazıklar olsun ifadesi kullanmasının yakışık almadığını belirten M. Celal Vahapoğlu “sayın başbakan seçim mitingine dönüştürdüğü Kazlıçeşme Mitinginde kendine oy devşiriyor” dedi.

Ülkemizin geçtiği son dönemi ve iktidar ve ana muhalefetin yanlışlarını açıklayan Vahapoğlu son olaylarda sorumsuzca bir yol izleyen AKP iktidarına ve anamuhalefet CHP’ye tepki gösterdi:


GEZİ OLAYLARINDA İKTİDAR VE ANAMUHALEFETİN TAVRI YANLIŞ
Maalesef ülkemiz son 15 gündür hoş olmayan olaylarla çalkalanıyor. Bir takım çevrelerin İstanbul’da gerçekleştirdiği eylemleri Saadet Partisi olarak tasvip etmemiz mümkün değildir. Taksimdeki eylemci grubunun hak arama bahanesi ile kamu mallarına ve özel mülklere zarar vermesine, güvenlik güçlerine ait araçlara zarar verip vatandaşları rahatsız etmesine şiddetle karşıyız. Eğer bir hak aranacaksa bunun makul ölçüler ve hukuk içersinde olmasının altını çizmek isteriz. Bununla birlikte ana muhalefet partisi CHP’nin yangına körükle giderek adeta “karşıt kamp merkezi” gibi ortaya çıkması doğru değildir. Toplumdaki gerilimi artırmaktadır. 

Öte yandan olaylara ilk günden aşırı sert tavır ve üslupla yaklaşan iktidarı ve sayın Başbakan’ı da buradan uyarmak gerek. Sayın Başbakan ülkenin yeniden 80 öncesi gibi kamplaşmasına neden olacak adımlardan uzak durmalı. Bununla birlikte bu kamplaşmaya neden olacak mitinglerden vazgeçmelidir. Öte yandan İstanbul’da gerçekleştirdikleri ve seçim provası olarak niteledikleri mitinglere Saadet Partilileri davet etmesi ise büyük bir nezaketsizliktir. Buradaki oyunu gören Saadet Partililerin mitine iştirak etmemesine tepki gösterip “yazıklar olsun!” diyerek çıkışması da büyük bir hadsizliktir. Çünkü seçim provası olarak düşündükleri mitinglere Saadet Partisi’nin elbette katılması mümkün değildir. Saadet Partisi’ne yazıklar olsun demeden önce bu ülkenin başbakanın olarak milletin yıllardır kanını emen faiz lobisine dur demenin yollarını bulmalı, bunları ifşa edip milletin sırtından çekip çıkarmalıdır. 


FAİZ LOBİSİNE EN GÜÇLÜ SAVAŞI MİLLİ GÖRÜŞ VERMİŞTİR
Saadet Partisi bu ülkede faiz lobisine, şer odaklarına, dış güçlere ve onların içteki uzantılarına siyasi hayatı boyunca en çok karşı çıkmış ve dik duruş sergilemiş partidir. Hal böyle iken sayın Başbakan’ın edep ve had sınırlarını zorlayacak şekilde Saadet Partililere yazıklar olsun demesi yine sayın başbakan’ın bu olayı nasıl manipüle ettiğinin ve nasıl siyasi ranta çevirdiğinin bariz örneğidir.

Bugüne kadar faiz lobisine 10 yılda 600 milyar TL’den fazla borçlanarak faiz lobisine altın çağını yaşatan  Erdoğan’ın şimdi kalkıpta “biz faiz lobisine savaş açtık” demesi de inandırıcı değildir. Sayın Başbakan’a sormak lazım “madem faiz lobisi ile savaşıyordunuz bugüne kadar rant musluklarını neden kesmediniz?” Dış güçlerden şikayetçi idiniz de neden 10 yıl boyunca AB uğruna milletimizin vicdanın yaralayan düzenlemeleri TBMM’den yasa diye geçirdiniz? 

IMF’ye borcumuz bitti diyerek ülkenin borcunun bittiği havasını oluşturarak milleti yanıltıp, 10 yıllık iktidarında ülkenin borcunu 217 milyar dolardan 600 milyar dolara çıkaranlara yazıklar olsun.

Yine ırakta Müslüman kadınların namusunu iffetini kirleten alçaklara sözüm ona cesur ve yürekli sıfatı atfederek dua edenlere yazıklar olsun

Sayın Başbakan bu seferde söylediklerinde samimi değildir. Ülkenin kanını emen faiz lobisine karşı yine adım atmayacaktır. Çünkü faiz lobisi lafını ağzına doladığından beri hükümetin ekonomik politikalarında hiçbir değişme yada değişim sinyali görülmemiştir. Devletin hazinesi eskiden olduğu gibi faiz lobilerine açıktır. 2013 Resmi bütçesinde en önemli ikinci kalem faiz giderleridir. Artan iç ve dış borcu göz önüne aldığımızda faiz giderleri bütçedeki 1. kalem olmasından korkulmalıdır.


ASIL KİME YAZIKLAR OLSUN SAYIN BAŞBAKAN?
Irkçı emperyalizmin istek ve arzularına uygun olarak, Türkiye’nin hava ve deniz limanlarını Amerikan ve diğer işgal askerlerine kullandırtanlara,  Irak’ta milyonlarca Müslümanın katline sebebiyet vermek suretiyle ortak olanlara yazıklar olsun

Sırf İsrail istemiyor diye toplanan yardımları, çaresiz, mağdur yardıma muhtaç Gazze halkına ve temsilcilerine gerektiği şekilde ulaştırmayıp, bu paraları bankada faize yatıranlara yazıklar olsun,

Avrupa’nın peşine takılıp, hatta Avrupa Birliği Bakanlığı kurup, sonra Avrupa’dan şikayet edenlere…
Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun…


Sayın Başbakan’a Saadet Partililer olarak tavsiyemiz şudur:

Faiz lobisine ya da Avrupa’ya sözde değil özde rest çekin. Milletimizin hassas duygularını suistimal ederek, toplumda biriken Siyonist odaklara yönelik gazı boşaltmak amacıyla değil gerçekten oluşturacağınız sağlıklı ve milli politikalarla Avrupa’ya rest çekin. Saadet Partisi bu konuda geniş tecrübe sahibidir. Milli Görüş’ün 40 yıl boyunca ortaya koyduğu ilkeler, tespitler ve çözümler her zaman gerçekleşmiştir. Milli Görüş’ün bu geniş tecrübesinden yararlanırsanız hem sizin hem de ülkemizin yararına olur. Ama sadece seçim kaygısı ile 3-5 sert çıkış yapıp sahte one minutelerle bu ülkenin gazını boşaltıp eskisi gibi devam ederseniz hem siz hem de daha da önemlisi ülkemiz kaybedecektir.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.06.2013 16:26
Anahtar Kelimeler:
M. Celal Vahapoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rasim öz 2013-06-19 22:21:11

Evet faiz lobisi deyip duruyorlar ama faizden geri kalmıyorlar

Avatar
eğitimci 2013-06-20 08:59:34

helal olsun başkanım.

Avatar
Öz oflu 2013-06-20 14:13:14

gerçekten hükümetin foyasını tam olarak ortaya koydunuz tebrikler. faiz lobisine çalışan akp nasılda kendini faiz lobisi karşıtı gösteriyor. halk olarak eziliyoruz faiz lobisi seviniyor yeter artık durdursun birisi bu çarkları.

Avatar
ETHEM SARIOCAK 2013-06-21 11:26:29

sayın başkan bu kelimeleri sarf edebilmesi için 40 fırın ekmek yemek lazım

Avatar
ofluu k.k.(durmak yok yola devam). 2013-06-21 15:24:05

başkanınıza aman nazar değmesin???,ama çok merak ediyorum bu saadet p.sini ne zaman halk tbmm ye davet edecek???,neden halk tbmm de konuşmasana müsaade etmiyor??? bu soruların cevabini bekliyorum. not= lütfen insan gibi yorumuma cevab verilmesini istiyorum çünkü ben insan gibi soru soruyorum...biraz saygın olun.

Avatar
genç saadet 2013-06-21 20:02:33

çekemeyenler anten takabilir. başka hangi ilçe başkanı var ofta vahapoğlu gibi üst düzey açıklama yapıp halkı bilgilendiren? başkan her konuda aydınlatıyor vatandaşı. helal olsun

Avatar
ofluuu k.k. 2013-06-22 14:39:50

akp yi kıskananlar ve akp ye yüzde 50 oy verenleri cok kiskaniyorlar lütfen siz biraz mola verin.

Avatar
emre @genç saadet 2013-06-24 09:45:38

üst düzey açıklama dediğin kafana göre konuşmaksa süper olmuş başkanın açıklamaları.

banner90