banner102

Şuheda Tiyatrosu İzleyicileri Ağlattı!

Semerkand Dergisi Of Şubesinin Organizatörlüğünde Of Sahil Günbatımı Tesislerinde Çanakkale Zaferinin 100. Yılına ithafen “Kefensiz yatanlar Şuheda” isimli iki perdelik tiyatro gösterimi düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Nisan 2015 Salı 00:43
Didar Sahnesi tiyatro ekibi tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yılına ithafen ‘Kefensiz Yatanlar-Şüheda’ isimli oyunun bazı sahneleri izleyicilerin duygulu anlar yaşamasına sebep oldu.

 “Kefensiz yatanlar Şuheda” isimli iki perdelik tiyatro gösterimi gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılmış bir tiyatro oyunu. Başarılı 11 kişinin sahnelediği oyun, komedi ve dramı başarılı bir şekilde sergilemesi seyircilerin büyük beğenisini toplandı.

1 sat 55 dakika süren tiyatro gösterisinde kullanılan ses efektleri ile sahne adeta gerçeği anımsatırken, oyunun bazı bölümlerinde izleyicilerin birçoğu gözyaşına hakim olamadı.

'Şuheda' adlı tiyatro gösterisini izlemeye gelenler arasında Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Kütüphane Müdürü Ferhan Özdemir, birçok Daire Amiri, Siyasi Parti ve Sivil Toplumlum Kuruluşları temsilcileri vardı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.04.2015 00:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90