banner102

Süleyman Bedir’e Sürpriz

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları yapılırken bir kutlama da İlçe Şube Müdürü Süleyman Bedir’e yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışması ve renkli kişiliğiyle tanınan Süleyman Bedir 30. Çalışma yılına girmesi nedeniyle mesai arkadaşları 30. Yıl pastası hazırlayarak kutlama yaptılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Kasım 2017 Salı 17:17
Süleyman Bedir’e Sürpriz
Sürprizle karşılaşan ve duygulanan Şube Müdürü Bedir; “ Yoğun bir gün yaşadık. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Sağ olsun ziyaretçilerimiz, arayan soranımız oldu. O nedenle tatlı bir yoğunluk yaşadık. Aslında kurumda olup biten normal olarak gözümden kaçmazdı. Fakat bu tatlı telaşenin içinde kaçırmışım. Olsun ama güzel oldu. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki böyle güzel insanlarla çalışıyorum. İnşallah Rabbim ülkemize daha nice hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder.” Sözleriyle duygularını ifade etti.

Son Güncelleme: 28.11.2017 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90