banner102

Sürücülere yönelik eğitim semineri düzenlendi

2020-2021 öğretim yılında Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda taşıma kapsamında görev yapan şoför ve yardımcı personele yönelik olarak eğitim ve bilgilendirme semineri yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Kasım 2020 Çarşamba 15:58
Sürücülere yönelik eğitim semineri düzenlendi

HMB Ulusoy MTA Lisesi spor salonunda Pandemi kurallarına uygun yapılan seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman İşçi, İlçe Emniyet Müdürlüğünden Polis Memuru Ali Dündar,  İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Kıdemli Çavuş Murat Karadan, taşıma yapan sürücüler, hostesler katıldı.   

Seminerde katılımcılara yönetmelikte uyulması gereken kurallar, öğrencilerin güvenliği, araçların güvenliği, Kovid 19 ile ilgili alınan tedbirlerin titizlikle uygulanması üzerinde vurgu yapılarak 2020-2021 eğitim öğretim yılının sorunsuz geçmesi için tüm tarafların gayretli olması üzerinde önemle duruldu.

Konuşmaların ardından seminer; çeşitli bilgilerin paylaşımıyla, karşılıklı soru ve cevap şeklinde sona erdi.

Son Güncelleme: 04.11.2020 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90