banner102

Takla atan araçtan kendi çıktı!

Rize Trabzon istikametinde ilerleyen 61 TF 344 plakalı özel araç yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda takla atarak orta refüje düştü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Şubat 2018 Pazar 18:15
Takla atan araçtan kendi çıktı!

Öğlen saatlerinde Of ilçesi Eskipazar Mahallesi mevkii Trabzon-Rize Karayolu üzerinde  bayan sürücüsü olduğu tespit edilen 61 TF 344 plakalı aracın bariyerlere çarparak takla atmasıyla sonuçlanan kazada bayan sürücü hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre bugün öğle saatlerinde Rize İstikametinden Trabzon istikametine doğru ilerleyen ve sürücü bayan olduğu söylenen 61 TF 344 özel araç, yağan yağmurun etkisi ile kayganlaşan yolda bir anlık dengesini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile tak atan araç orta refüje düşerek kullanılmaz hale geldi. Aracın içinde bulunan bayan sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak olay yerine gelen Ambulans ile Of Devlet Hastanesine kaldırıldı.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.02.2018 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90