banner102

TDF’den Of Medya Derneği’ne ziyaret

TDF Başkan Vekili Hüseyin Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyesi İdris Türk, Of Medya Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Yüksel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dilediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Mayıs 2014 Cumartesi 13:00
TDF’den Of Medya Derneği’ne ziyaret

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, Yönetim Kurulu Üyesi İdris Türk ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın, Of Medya Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Alkan, Serkan Kul ve Şefik Üstündağ’ın hazır bulunduğu ziyarette Federasyonun etkinlikleri hakkında bilgiler veren Başkan Vekili Hüseyin Ayaz; “Geçen yıl düzenlediğimiz çok sayıda etkinlikle hemşerilerimizle bir arada olduk. Bu yıl da yine planladığımız çok sayda etkinlikle hemşerilerimizi buluşturacağız. 1 Haziran’da 561. yılında İstanbul’ un Fethini dua, niyaz ve ardından horon ile Sultanahmet Meydanı’nda kutlayacağız. Federasyonumuzun geleneksel olarak gerçekleştirdiği dernekler arası halı saha futbol turnuvasının final maçı ve müzik şöleni 08 Haziran’da Güngören Yahya Baş Stadyumunda  yapılacak. Ayrıca Federasyonumuzun geleneksel iftar programı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının ikinci haftası, cuma günü 11 Temmuz’da Zeytinburnu Sur restoranda gerçekleştirilecek. Trabzon’un Fethi’nin 553 yıldönümü nedeniyle 23-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul- Feshane Kongre ve Kültür Merkezin de Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinlikleri ile hemşerilerimizle buluşacağız” ifadelerini kullandı.

Of Medya Derneği’ni ve Of’taki medyayı yakından takip ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi İdris Türk; “Yüksel kardeşim bu işi yıllardır başarıyla sürdürüyor. İnşallah Of Medya Derneği’ni de başarılı bir şekilde yöneteceğine inanıyoruz. Bizler her ne kadar İstanbul’da olsak da bir yarımız buralarda. Memleketimizi sürekli takip ediyoruz. Burada medya ne kadar başarılı olursa Of’umuz da o kadar gelişir” diye konuştu.

Ayaz ve Türk’e derneğin kuruluş ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Yaşar, ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek; “Değerli zamanlarınızı ayırarak bizlere dertleşme ve sohbet etme fırsatı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.05.2014 13:05
Anahtar Kelimeler:
Hüseyin Ayazİdris Türk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90