banner102

Temizlik İşçileri Ekmeğinden Oldu

Haksız yere işten çıkartılan Of Devlet Hastane temizlik işçileri hakkımızı sonuna kadar arayacağız dediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Haziran 2014 Çarşamba 19:00
Temizlik İşçileri Ekmeğinden Oldu

Of Devlet Hastanesinde 15 yıldan beri sözleşmeli temizlik işçisi olarak çalışan Habip Balcı, Şengül Akyüz ve Gülfe Özyurt kendi işlerinin dışında sorumlu olmadığı başka işlere çalışmadıkları gerekçesiyle işlerine son verilmesi tepkilere yol açtı. Akyüz,Özyurt ve Balcı, Haklarını aramak için Valilik makamına yazdıklara şikayet dilekçelerinde “Bizim işimiz hastanede temizlik işlerliye ilgilenmek.Bizlere görevimizin dışında yeni doğum yapan bebeklerin göbek bağını kesmek,Yatak ve yaşlı hastaları yıkamak ve Tıbbı atıklar yetki belgesi olan uzman kişilerin ilgilenmesi gerekirken bizlere bu konuda verdikleri görevleri yerine geçirmeyince işten çıkartıldık. Hakkımızı aramak için Başta Valimize ve diğer İlgili makamlara müracaatta bulunduk.”dediler.

Öte yandan ekmek kazançları kesilen mağdurların haklarını aramaları doğal olduğunu söyleyen Of Kaymakamı Eren Arslan, konuyla ilgili gelişmeleri değerlendireceğini vurgularken, mağdurlar en son olarak ta haklarını Adaletin kapısı Mahkemede aradıklarını söylediler.

Son Güncelleme: 11.06.2014 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90