banner102

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu son zamanlarda İstanbul'da, Kayseri'de ve diğer yerlerden haince saldırıya uğrayıp şehit düşen bütün polis memurlarına Yüce Allah'tan Rahmet diledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Aralık 2016 Çarşamba 13:52
TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Bu tür saldırıların ülkemizin bütünlüğünü bozmak isteyen şer güçlerin oyunları olduğunu söyleyen M.Celal Vahapoğlu, Müslüman Türk milleti olarak bu oyunlara gelmememiz gerektiğini söyledi. Vahapoğlu, "Dünya üzerinde nerede bir katliam varsa orada mutlaka Müslümanın olduğunu görüyoruz. Bunun için bu zulümlerin merkezinin dünyayı sömüren siyonizmin olduğunu çok iyi bilmemiz gerekiyor. Nasıl ki kendi hedeflerine ulaşmak için İslam topraklarını kan gölüne döndürüyorlarsa, aynı hedefleri üzerinde yer alan Ülkemizi de kan gölünü döndürmek istiyorlar." dedi.

Büyük israil projesini hedefine ulaştırmak için büyük ortadoğu projesini öne sürdüklerini söyleyen Vahapoğlu, "Terör devleti olan israil kendi hedefine ulaşmak için başka abd olmak üzere birçok ülkeyi kullanıyor. Para gücünü elinde bulunduran siyonizm, hedefine ulaşmak için binbir türlü oyunlarla planlarını uygulamaya geçiriyor. Hedefine ulaşmak için İslam topraklarını kan gölüne çevirip param parça eden güçte siyonizmdir. Ülkemizde bu hedefin tam en önemli ülkelerindendir. Budan dolayı kukla olarak kurdukları terör örgütlerini silahlandırıp ülkemizi kan gölüne çevirmek istiyorlar." diyerek ülkemiz olarak bu oyunlara gelmeyeceğimizi ve birlik ve beraberlik içinde bu oyunları bozacağımızı söyledi.

Vahapoğlu, "Ülke güvenliğini ve bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden polis ve askerlerimize Yüce Rabbimizden Rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. "diyerek bütün vatandaşları itidalli olmaya davet etti. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.12.2016 14:15
Anahtar Kelimeler:
M.Celal Vahapoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90