banner102

Terzioğlu: " En Önemli Projemiz Solaklı Vadisi projesi"

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İlçe Başkanlığında düzenlediği sohbet toplantısında Of’a yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Nisan 2016 Salı 17:46
Terzioğlu:

Of’ta oy oranlarının % 82 olduğunu ifade eden Terzioğlu; “Genel Merkezimiz tarafından başlatılan üye yenileme ve güncelleme çalışmalarımız devam ediyor. Of’taki oy oranımız yüzde 82 ama üye kaydımız yeterli düzeyde değil. Bunun için çalışma yürütüyoruz. Düzenli olarak il ve ilçe toplantılarımızı yapıyoruz. Çalışmalar gayet iyi durumda. Göreve başladığımızdan itibaren Beş seçim geçirdik. Oflulardan ve Of insanından Allah Razı olsun. Her zaman yanımızda oldular ve bize en büyük desteği verdiler. Trabzon’da yapılan mitinglere en yüksek katılımla il Başkanlığımızın takdirini topladık. Şuan ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde buradan 256 (iki yüz elli altı) konvoyluk bir araçla Trabzon’a gittik. Trabzon İl Başkanlığımızın yapmış olduğu tüm çalışmalara ciddi mana da destek verdik. Hatta hiç unutmuyorum bir mitingde Of hareket etti mi diye soruldu. Aradılar beni henüz hareket etmedik. Dediler ki alandan belli. Meydan da boşluk var. Çok ciddi mana da destek sağladık. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde Of’ta iki tane miting yaptık. Yine dolu dolu geçti” ifadelerini kullandı.

En önemli projemiz Solaklı Vadisi projesi

Of’ta önemli projelerin hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Terzioğlu; “Gerek Belediye Başkanımız ve gerekse bizler Of’umuzun ihtiyacı olan hizmetleri Of’umuza getirebilmek için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Başkanımızın takip ettiği projeler var. Bizlerin takip ettikleri var. Hastane projemiz olsun, yeni stad projemiz olsun, yen hükümet konağı projemiz olsun, SGK Merkez Müdürlüğü projemiz olsun bunların hepsi hazırlık aşamasında. En kısa sürede çalışmalar başlayacak. Bu projeler içerisinde en önemli projemiz Solaklı Vadisi projemizdir. Bu proje Türkiye’ye örnek olacak bir projedir. Etap etap yapımı devam ediyor. Birinci kısım bitti. İkinci etap çalışmaları devam ediyor. Halkımız yaz aylarında aktif bir şekilde kullanıyor. Yan taraftaki koşu yollarının yapılmasıyla daha da güzel olacak. İnşallah tamamlandığında Bölgemiz çok daha farklı olacak” diye konuştu.

Sürekli halkımızın içerisindeyiz

Yaş çay kampanyasının yaklaştığını ifade eden Başkan Terzioğlu; “Tüm halkımıza bereketli bir sezon diliyorum. Çay fabrikalarımızı ziyaret ettik. Sezon hazırlıkları hakkında müdürlerimizden bilgiler aldık. Karaca Çay Fabrikamızın kapasitesi 150 ton’dan 330 tona çıktı. Müstahsilimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Sürekli Çaykur Genel Müdürümüzle istişare halindeyiz. Bölümlü Fabrikamız için Çaykur Genel Müdürümüzün önemli bir projesi var. İnşallah Of’a önemli bir artı katacak. Büyükşehirle birlikte hizmet oranı fazlasıyla arttı. Of’ta bu yıl yapılmamış hiçbir yol kalmayacak. Parti binamızda oturmak suretiyle bu işleri takip edemeyiz. İktidar Partisi olmamız nedeniyle hemen hemen her hafta sonu bakanımız burada, vekillerimiz geliyor. İlimizde ve diğer ilçelerimizdeki programlara da katılıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz olsun, diğer kurumlarımız olsun sürekli ziyaretler yapıyoruz. DSİ Bölge müdürümüz hemen hemen her hafta sonu bölgemizde. Of Balaban Grup yolu devam ediyor. Bunların takipleri var. Ankara’da toplantılarımız oluyor. Sürekli bir yoğunluk içerisindeyiz. Zaman zaman halkımızı ziyaret edip bilgi alış verişinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Taksi ihalesi yenilenecek

Of’ta önceki dönemde yapılan Taksi ihalesinin Mahkeme tarafından iptal edildiğini belirten Başkan Terzioğlu; “Konu Büyükşehir Belediyemizin konusu. Ulaştırma Daire Başkanlığımız konuyu takip ediyor. İptal gerekçelerine bakılıyor. En kısa sürede yeni ihale için hazırlıkları yapacaklar ve yeniden ihale edilecek” diye konuştu.

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Yayın Kurulu Üyesi İzzet Keleş ve bazı gazetecilerin katıldığı sohbet toplantısına Başkan Terzioğlu’nun yanı sıra Teşkilat Başkanı Vahap Öztel ve Medya Sorumlusu Cengiz Bulut da katıldı.

Son Güncelleme: 19.04.2016 17:48
Anahtar Kelimeler:
Hakan Terzioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2016-04-19 17:51:29

İnsanların gözüne baka baka nasılda yalan söylüyorsunuz?

En önemli projeymiş.. Bu proje yaklaşık 10 yıl önceden günümüze kadar her seçim öncesi vatandaşa şaşalı şekilde sunulan proje değil mi?

Utanmıyormusunuz bunu sürekli dillendirmeye? Birzcık yüzünüz varsa susun ve icraat yapın. İcraat yaptıktan sonra alkışlayalım sizi.

Avatar
Kenan Bilgili 2016-04-19 17:55:37

İhale yeninden yapılacak öyle mi?

Eğer konu hakkında bilginiz varsa detaylı açıklayın, yoksa insanları kandırmak için üstü kapalı sözler kullanmayın.

İhale neden iptal olduğunu bildiğiniz halde neden söylemiyorsunuz da Ulaştırma bakanlığı inceleyecek diyorsunuz. Mahkemenin aldığı kararı söyleyin bakalım. Yoksa bu usulsüz ihalede sizinde parmağınız mı var?

Yoksa bu yapılan usülsüz ihaleyi oldu bittiye mi getireceksiniz?

Usülsüzlüğü yapanlar Adalet dediğiniz partiniz tarafından kınanmayacak mı!

Avatar
F. Cevahir 2016-04-20 00:38:22

Ofda %82 yi Akparti sadece Hakan Terzioğlu sayesinde aldı. Mitingler Hakan Terzioğlu sayesinde doldu taştı.

Avatar
sadık demirci 2016-04-21 18:40:54

satmadık ne bıraktınız kiliselere yardım para aktarmadınız mı avrupa kapıların da sürünmediniz mi daha ne oyu tövme

banner90