banner102

Terzioğlu'ndan 'ambulans krizi' savunması!

Gazete Of'un Nabzı'nın gündeme getirdiği Of'ta Ambulans Krizi isimli haberle ilgili olarak AKP Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu açıklama yaptı.

hamitk
hamitk
19 Aralık 2014 Cuma 23:42
Terzioğlu'ndan 'ambulans krizi' savunması!
Gazete Of'un Nabzı'nın gündeme getirdiği Of'ta Ambulans Krizi isimli haberle ilgili olarak AKP Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu Of Havadis'e konuyla ilgili açıklamada bulundu. 

Konuyla ilgili olarak gereken ilgiyi gösterdiklerini belirten Terzioğlu "bahse konu olayın tedavi gerektiren bir hastalık olmadığını" iddia etti. Terzioğlu şu açıklamalarda bulundu:
 
“Hükümetimizin sağlıkta açtığı çığır, dünyanın dilinde. Ambulans helikopterlerle ülkemizin en ücra köşelerinden hastalarımız alınarak tam donanımlı hastanelerimizde tedavi ediliyor. İnsanlarımız eskilerden tedavi olabilmek için Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlere gitmek zorunda kalırken şimdi ise kendi illerinde hatta ilçe merkezlerinde tedavi olabiliyor” dedi.
 
Sevk olmadığı için ambulans görevlendirilemedi
Bahse konu olayın bir tedavi gerektiren hastalık olmadığını belirten Terzioğlu; “Teyzemizin İstanbul’a gitmesi tedavisi için değil. İstanbul’da yaşarken Of’a gelmiş, tekrar İstanbul’a gitmek istemiş. Ortada herhangi bir doktor sevki yok. Tedavi sevki olmayınca kanunlar gereği Of’tan İstanbul’a ambulans görevlendirme de mümkün olmadı. Biz tüm birimlerimizle olaya müdahale ettik ancak resmi sorumluluk gerektiren bir olay olduğu için ambulans görevlendirilemedi. Allah göstermesin yolda teyzemize bir ley olsa bunun hesabını kim verebilir” ifadelerini kullandı.
 
Ambulans hizmeti belediyelerin görevi değil
Belediyelerin hastalara sağlık hizmeti verme gibi bir görevi olmadığını belirten Terzioğlu; “Sağlık hizmeti hastanelerimizin işidir. Belediyelerimizin sağlık hizmeti çevre temizliği ve çevre sağlığı alanıyla sınırlıdır. Of Belediyemizin, diğer ilçe belediyelerimizin ve Trabzon Büyükşehir Belediyemizin kadrolu doktoru ve ambulansı bulunmadığından teyzemize yardımcı olunamadı” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.12.2014 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2014-12-20 00:50:23

Sayın Başkan,
Bu açıklamanızı eğer siz yazmışsanız dönün birdaha okuyun. Bakın bakalım tutar dal varmı yazınızda.

Başında bu tür hizmetlerin olduğunu hatta bu kondua devasal hizmetleri yapmakla övünüken açıklamanın en altında bu işleri belediye yapmaz diyorsunuz. Güldürmeyin Allah aşkına, Belediye kimin belediyesi? Güzel bir icraat olunca bunu belediye savunuyorda, bir iş yapamayınca neden eleştirilmiyor?
Yazık ki ne yazık. Ayrıca haber yalan diyorsunuz? Bu bir iftiradır ve bunun için çok büyük vebal altındasınız. Bence önce haberciliği öğrenin sonra iftiranızı düzeltin. Haber de ismi geçen şahıs açıklama yapıyor ve başına gelenleri anlatıyor. Birde üstüne düşüncelerini ortaya koyuyor.

Avatar
Kenan Kara 2014-12-20 00:52:54

Sayın Terzioğlu "bahse konu olayın tedavi gerektiren bir hastalık olmadığını" iddia ederken neye göre bunu söylüyorsunuz? Haber metninde ben öyle bir iddia okumadım. Siz başka habere mi açıklama yaptınız

Avatar
Haber Sahibi.. 2014-12-20 01:55:15

Sayın başkan cok özür dileyerek söylüyorum bakın isim vererek söylüyorum. Sizi Of dan bu iş için kaç kişi aradı, Ahmet Kundakcı, Ahmet Yaşar Yılmaz, size ulaşmadımı özellikle size hastamızın 7 tane hastalığı var ve bu hasta ambulansla gitmek zorunda bize ambulans konusunda yardımcı olun demedı mı? sizden sadece ambulans istiyoruz hasta yatalak ayakta gidemiyor dr yada hemşire istemiyoruz. sadece ambulans istiyoruz denme dimi? Bu of da sizi arayanlar da mı yalan söylüyor. Allah'dan korkun bu bir vabaldir lutfen samimi olun. Size bu işin peşini bırakmazlar dendi vesiz ne dediniz biliyorsunuz değil mi? İstadıklerini yapsınlar. buna şahit of esnaflarından sayın Kundakcı var, Ayrıva belediyenin böyle hizmeti yok dediniz, Siz orada o mevkide 85 yaşında kadına yardımcı olamıyosanız ben size bir sey diyemem, izin beceremediğinizi Başka belediye yaptı bilmem farkındamısınız.

Avatar
Haber Sahibi 2014-12-20 02:08:41

Sayın Terzioğlu, Size bu hasta için dınanımlı ambulans istemiyoruz hasta yatalak olduğu için biz ambulan hasta gitsin yeter diğer sorumluluk bize ait denmedimi, Ayrıca buna şahit olan Ahmet Kundakcı, Ahmet YaşarYılmaz ve Cengiz Bulut da şahit, olayı saptırmayın lutfen, siz bir şey halledemediniz haklı cıkmaya calışmayın, siz yapamadınız ama yapan bakın nasıl yapıyo sizin utanmanız lazımken bide haklı olmaya calsıyosunuz yazık.

Avatar
ismail 2014-12-20 09:49:18

of da ambulans sorunu var bu sene saraçlı köyün de yaşanan kazada yaralılar 1 saat ambulans bekledi, itfaiye sorunu da var. eğer köyünüz taşhana taraflarında ise itfaiye yangına en az 1 saatte ulaşabiliyor

Avatar
of k.k.o. 2014-12-20 16:04:03

TEYZEYE ALLAH sifa versin,,,,,,of'a ve AKP'YE laf yok.NOT:ismail duymasın.

Avatar
Müslüm 2014-12-20 17:05:03

Yani Baskan sunu mu demek istedin; acil hastaları reklam icin uçakla aldırıyoruz. Yatalak hastalar reklam yapmadığı icin isimize yaramaz mı diyosun. Yazık size:(

Avatar
Hizmet 2014-12-20 23:53:34

Doğru hizmet etmek için kılıf yok Ançak raporlu bir hasta ise buna ne lazımsa onu hastane bulmak zorunda burada hasta acil tadavi için İstanbul'a gitecek tamam ama dönüş yapmak için araç lazımsa o ayrı burası karıştı burada öyle geliyor bana Bütün Hastalara Allah şifa versin

banner90