banner102

Teşekkür ediyoruz

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı'ndan 2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonuçları ile ilgili yazılı basın açıklaması yayımlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Nisan 2019 Pazartesi 23:25
Teşekkür ediyoruz
Of İlçe Başkanlığı adına yapılan yazılı açıklamada tüm seçmenlere teşekkür edilerek şu açıklamalar yapıldı:
"Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı olarak 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için Başkan adayımızı seçime bir ay kalarak belirleyerek 35 yıllık Milli Görüş neferi bir kardeşimizi siz değerli seçmenlerimizin karşısına çıkarmıştık. Bir ay içerisinde Başkan Adayımız, Meclis Üyesi Adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ile İlçe Merkezi ile Mahallerimizde gerek esnaf ve gerekse ev ziyaretlerimiz olmak üzere gece gündüz demeden sizleri ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde Adayımız ve Teşkilat mensuplarımıza gösterilen teveccühten dolayı sizlere en içten dileklerimizle teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
En tepeden yapılan kutuplaştırmalar neticesinde sahada karşılaştığımız bazı olumsuz davranışları örtbas etmeye, kardeşlerimize kızmadan hakkımızda söylenen yanlış algılamaları yıkmaya çalıştık. Tabiki havuz medyasının Partimiz adına yaptığı yalan ve iftira yayınlarını izleyen vatandaşlarımıza 5 dakikada gerçekleri anlatmak kolay değildi. Hiçbir parti ile ittifak yapmadan seçimlere giren tek parti olmamıza rağmen bizi ittifakla suçlamaları neticesinde Yerel sorunları konuşmamız gerekirken, beka sorunlarını bu yanlış ithamlar üzerinden konuşur hale geldik. 
Bütün bu olumsuz tablolara rağmen 2019 Mahalli İdareler Seçimlerini Of İlçemizde bütün aday kardeşlerimiz ile sorunsuz şekilde tamamladık. Bu kapsamda kardeşliğimizi bozmama adına gayret gösteren aday kardeşlerimize, kurum amirlerine, eğitim camiasındaki müdür ve öğretmenlerimize, diyanet personelimize ve tüm vatandaşlarımıza en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz. 
Yüce Rabbimiz bu seçimlerin sonuçlarını Of'umuz, Trabzon'umuz ve ülkemiz adına hayırlara vesile kılmasını temenni ederek, göreve yeniden seçilen Of Belediye Başkanı sayın Salim Salih Sarıalioğlu'na, Yönetim kadrosuna yapacakları hayırlı işlerde başarılar diliyoruz."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.04.2019 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90