banner102

TOBB'den OFTSO'a Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Halim Mete ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği uzmanlarından Zeki Türkmen Of Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Nisan 2014 Salı 18:23
TOBB'den OFTSO'a Ziyaret
Of Ticaret ve Sanayi Odasının ve bölgenin sorunlarını değerlendirmek amacıyla odanın yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda OFTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Başkan Yardımcısı Bayram Şefik Çakıroğlu, Sayman Üyesi Cengiz Bulut, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Solaklı ve Erdal Özçelik'ten İlçenin tüccar ve sanayicilerinin sorunlarını, bölgesel sorunları ve çözüm yolları hakkındaki değerlendirmelerini dinleyen Halim Mete, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun selamlarını ileterek konuşmasına başladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak tüm Oda ve Borsaları ziyaret edip bölgesel sorunları ve çözüm önerilerini daha sonra değerlendirmelerini yapmak ve çözüm yolları bulmak üzere yola çıktıklarını belirten Mete, Yönetim Kurulu üyeleri tarafından geçen ay yaşanan don olayının bölgenin en önemli geçim kaynağı çay ve fındıkta meydana getireceği olumsuz etkiler ve bunların bölge ekonomisine yansımaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Bölge için planlanan Lojistik Üs, Ovit Tüneli ve demiryolu bağlantılarının Trabzon ve Rize genelinde , Of ve İyidere yerelinde nasıl olumlu katkılar sağlayacağı hakkında bilgi veren Mete, "Dedemin annesinin bir Oflu (Saraloğun Büyük Ömer Ağa'nın kızı) olduğundan dolayı duyduğum yakınlığı hissettim. 1815 yılında bir İngiliz Tarihçisi'nin tesbitine göre Oflular çalışkan ve kurnaz kişiler olduğundan, bende bundan nasibini alan bir kişi olduğumu fark ettim. Of Ticaret ve Sanayi Odası'nın Of ticaretinin gelişmesi için yaptığı çalışmalardan dolayı Yönetim Kurulunu ve Meclisini kutluyor ve başarılar diliyorum'' dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.04.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şeref @eren 2014-04-23 05:52:54

eren bey bu konuda bi̇lgi̇ sahi̇bi̇ deği̇ldi̇m araştirdim gerçekten kendi̇ i̇ş hayatinda i̇flaslari yaşamiş özel hayati pejmurde bi̇ri̇ olduğunu duydum çok üzüldüm bi̇rde şunu duydum bu mi̇lleti̇n 100 li̇ra alacağini alamadiği özçaydan altibi̇nli̇ra net maaşini aksatmadan aliyormuş bunlar akil almaz şeyler yeni̇den buraya yönelmeyi̇ düşünüyorduk bu adamla olmaz inan iyi şeyler düşünüyorduk ama duyduklarım beni çok üzdü

Avatar
serkan 2014-04-23 13:36:13

ordaki foto karesinde adam gibi bir adam var oda erdal özçelik iki yüzlü değil samimi emeğin yanında gerisi lavaşçı

Avatar
şeref 2014-04-22 22:29:23

erdal bey özçayi düzlüğe çikaracakmi acaba merak edi̇yoruz bi̇z üreti̇ci̇yi̇z çayimizi gözümüz kapali vereli̇mmi̇ erdal bey bi̇zi̇ aydinlatsin

Avatar
eren 2014-04-22 23:35:36

Erdal bey neyi düzlüğe çıkartmış kendi is hayatında başarılı olamamış birinden ozcayı kurtarmayibeklemek te enteresan

Avatar
Erdal Saral 2014-04-24 20:36:04

1------adınızı ve soyadınızı açık olarak belirtmemiş olmanıza rağmen muhtemelen özçay ortağı olduğunuzu düşünüyorum.dolayısıyla katılma ve soru sorma medeni cesaretini göstermeniz halinde 27 nisan 2014 pazar günü yapılacak genel kurulda tüm sorularınızı sorup; cevaplarını açık ve net olarak alabilme imkanına sahip olacaksınız.

Avatar
Erdal Saral 2014-04-24 20:36:52

2----özel hayatın pejmurdeliği konusuna gelince; böyle ithamlarda bulunan birisinin haysiyet, onur ve şeref sahibi olduğuna inanarak isnatlarının ispatını kimliğini açık olarak belirtmek şartıyla bekliyor, aksi durumda söz konusu niteliklere haiz olmadığını tüm kamuoyunun bilgisine sunuyorum

banner90