banner102

Tongüç: "Ülkemiz Cambaza Bak Senaryoları ile Yönetiliyor"

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresine katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, yaptığı konuşmada ülke gündemi hakkında çok önemli bilgiler aktardı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Eylül 2014 Cuma 23:07

'Of'tan Dünyaya sesleniyorum, 5 parti değil, 105 partimizi kapatsanız Oflu, Türkiyeli ve bütün insanlığın alın terinin peşkeş çekilmesini kimseye müsaade ettirmeyeceğiz" diyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İslyas Tongüç, yaptıkları çalışmaların iktidara gelme çalışması olmadığını idda ederek, amaçlarının bütün dünyaya Hakkın hakim olması için mücadele etmek olduğunu söyledi.

Ekonomi, sosyal ve diğer alanlarla ilgili yapmış olduğu çok önemli sunumun tatamı aşağıdaki videoada mevcuttur. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.09.2014 23:22
Anahtar Kelimeler:
İlyas Tongüç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2014-09-13 08:37:02

i̇lyas bey başkanlik vasiflari olan bi̇ri̇ allah razi olsun gerçekleri̇ böylesi̇ne di̇le geti̇ren rahmetli̇ hocamiza ne kadar benzi̇yor uslübu..umutlandim gururlandim i̇yi̇ki̇ bu cami̇a i̇çi̇ndeyi̇m dedi̇m kendi̇ kendi̇me..bi̇rtakim olumsuzluklar yanliliklara asla kafayi takmayalim bi̇z gerçekten i̇yi̇ noktadayiz bunu her geçen gün daha i̇yi̇ anliyorum

Avatar
kadir beşer 2014-09-14 20:39:02

senin yerin akp gel gel para bizde şöhret bizde hayır bizde

Avatar
hamza 2014-09-15 16:07:19

ampülün etrafında sinekler olur.böyle nadide adamlar pislikten uzak durur.

Avatar
kadir şaşar 2014-09-15 16:08:14

her türlü rezillik sizde evet. madem para sizde asgari ücreti artırın biraz...hırsızlıkta sizden iyisi yok.

Avatar
ali temel 2014-09-16 21:53:52

kadir şaşar sen şaşmıssın iftira atma gördünmü gözünle

Avatar
EMRE 2014-09-17 09:30:26

sayıon editör işinize gelen yorumları yayınlıyor diğerlerini yayınlamıyorsunuz. yazdığım yorumlarda hakaret bulunmamaktadır. bu konuda sizi sürekli uyarmama rağmen sürekli aynı davranışı sergiliyorsunuz. bundan sonraki yorumlarımı haberlerinizi kaynak göstererek sosyal medya üzerinden yapacağım. yayınlanmayan her yorumumu insanlar sosyal medyadan görecektir. objektif davranmanız gerekmektedir. birilerinin tepkisinden çekinecekseniz bu işi yapmayınız. bu haberin altında yaptığım son yorumu yayınlamanızı bekliyorum.

EDİTÖRÜN MESAJI

Emre bey, ilk olarak şunu ifade etmek istiyoruz; Web sitemizi takip ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

Yorumlarınızın yayınlanma durumuna gelince; Şunu çok iyi bilmenizi isteriz ki, bu web sitesinde kişi, kurum ve kuruluşlara alenen hakaret, küfür ve argo kelime kullanılmadığı müddetçe hiçbir yorum silinmez. Bunun ıspatını da haberlerdeki zıt görüşlü yorumlara bakarak anlayabilirsiniz.

Yorumların geç yayınlanması durumu bazen hasıl olabiliyor. Bunun da sebebi her zaman bilgisayar ortamında olamayışımız ve teknik arızalardan dolayı olduğunu bilmenizi isteriz. Bunun dışında hiçbir art niyet yoktur.

Şunu da ifade etmek istiyoruz; Haberlere takma isim veya lakap ile yazılan yorumlar diğer net isim belirtenlerin yorumları ile aynı katagoride değerlendirilmeyeceğini de bilmenizi isteriz.

Avatar
kadir 2014-09-17 11:57:32

ofunnabzı tehdit ediyor adam sizi resmen.allah cc için bu adamın ismi cismi belli değil,işi gücü fitne çıkartmak.ve bu mebal sizin haberiniz olsun.bu gibi fitneleri lütfen yayınlamayın.

Avatar
galip @ali temel 2014-09-17 15:57:14

kafanızı kumdan çıkarın dedikçe siz komple kuma girmeye çalışıyorsunuz.yau adamlar kendileri bile kabul etti hırsızlığı... 100 de 20 alıyoruz dediler.

banner90