banner102

Trabzon İHH'dan “Yetim Kızı“ Tiyatrosu

Trabzon İHH Şubesi tarafından Of Belediye Konferans Salonunda Trabzon Bahçecik İmam Hatip Öğrencilerinin oynadığı "Yetim Kızı" adlı tiyatro gösterisi düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Nisan 2015 Perşembe 16:15
Kur'an-ı Kerim ile başlayan programın açılış konuşmasını İHH Trabzon Şubesi Yetim Birimi Başkanı Zühtü Kalma yaptı. Konuşmasına Trabzon İHH'nın tarihi sürecini anlatarak başlayan Kalma, sinevizyon eşliğinde Trabzon ve Dünya genelinde yaptıkları faaliyetlerden bahsetti.

İHH Yetim Birimi Başkanının yaptığı konuşmadan sonra Trabzon Bahçecik İmama Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı "Yetim Kızı" adlı tiyatro gösterisi sergilendi.

Programın sonunda Of İlçesinde yetimlere en çok destek veren Of Anadolu İmam Lisesi ve  Cumapazarı Ortaokulu'na plaket takdim edildi. Plaketleri Of Çarşıbaşı Camii İmamı İsmail Küçükakyüz ve Trabzon İHH Başkanı Dr. Murat Kadir Topçu okul müdürleri Sedat Gül ve Hikmet Turan'a takdim etti.

Programa Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Ulusal, Saadet Partisi Of Gençlik Başkanı Murat Gözütok, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.04.2015 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90