banner102

TRAFİK SORUNU MASAYA YATIRILDI

Yıllardır Of İlçesinde her kesim tarafından başlıca sorun olarak dillendirilen trafik sorunu için Of Kaymakamı Eyüp Fırat Başkanlığında basın mensupları ve birçok esnaf ile kahvaltıda bir araya gelinerek sorunlara çözüm arandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Ağustos 2017 Çarşamba 16:16
TRAFİK SORUNU MASAYA YATIRILDI
Gerçekleştirilen kahvaltı programına İlçe Kaymakamı Fırat’ın yanı sıra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Emniyetinden Trafik Amirleri, Karakol Komutanı  Tanju Tanrıverdi,  Zabıta Amiri İsmail Sarıalioğlu ve Basın mensupları ile çok sayıda esnaf katıldı.

İlçe içerisinde yaşanan trafik sorunlarına yönelik çözümlerin arandığını ve bu konuda birçok projenin gerçekleştirilmek üzere hazır olduğunu dile getiren Kaymakam Eyüp Fırat, her vatandaşın bu sorunun çözülmesi için gayret göstermesi gerektiğini söyledi.

Trafik sorunu için projelerin hazır olduğunu ve onay için beklediklerini dile getiren Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise, vatandaşlarımızın rahatına çok düşkün olduğunu ve mevcut otoparkların bu sorunu çözebileceğini söyleyerek vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Atatürk Bulvarı konusunda iki farklı projelerinin olduğunu ve projenin onayını beklediklerini ifade eden Sarıalioğlu, “Of’u daha güzel yaşanılır hale getirmek için birçok proje hazırladık. Fakat projelerimiz onaylanmadan hayata geçiremiyoruz. Tabi ki bu onay işi sadece Bakanımızın elinde olan bir şey de değil. Biz Sayın Bakanımıza ilçemize gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşAllah ilçemizin gerek trafik gerek bozuk yol sorunlarını kısa zamanda çözeceğiz.” Dedi.

Sahil şeridindeki kargoların kaldırılacağını ve Of Sanayisi ile birlikte Eskipazar tarafında büyük bir sanayi sitesinin yapılarak oraya taşınacağını da sözlerine ekleyen Sarıalioğlu, “Of’un girişindeki trafik sıkışmasını da, yaya yolu genişletilip, tek şerit gidiş geliş araç yolu yaparak çözmeye çalışacağız. Aynı zamanda PTT karşısındaki kavşağı da kapatarak yayalara açacağız. Birde sürekli kazaların olduğu ve ezilme olaylarını gerçekleştirildiği viyadükün kaldırılması için projemiz hazır, Karayollarında onay bekliyoruz. “ diyerek Of’u yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını söyledi.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.08.2017 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90