banner102

Turgutlu TSO ile Of TSO kaynaşması

Turgutlu Ticaret Sanayi Odası Meclis üyeleri ve eşleri çıktıkları Doğu Karadeniz programı kapsamında Of İlçesini ve Of Ticaret Odasını ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ağustos 2014 Perşembe 14:00
Turgutlu TSO ile Of TSO kaynaşması
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyetini Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü , Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik Çakıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bulut, Olcay Saral, Erdal Özçelik, İsmail Hakkı Solaklı kabul etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerini ilçemizde görmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Erdal Saral, Of Ticaret ve Sanayi Odası'nın Of 'taki faaliyetlerinden bahsederek iki ilçenin bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde daha ileri seviyelere ulaşabileceğini ve kendilerini ağırlamaktan duyulan memnuniyeti belirtti.  Ziyarette, bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri görüşüldü.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Biz Ticaret ve Sanayi Odaları olarak bulunduğumuz yerlerin ticaret ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarıyız. Diğer odalarla yakın işbirliği içinde etkili çalışmalar yapmak istiyoruz” diyerek kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasından gelen misafirlerimize ilçemizin önemli sanayi kuruluşlarından olan ÖZÇAY Çay Fabrikasında kuru çay imalatını görme fırsatı sunuldu. Ziyaret sonunda OFTSO ve üyeleri adına Başkan Erdal Saral tarafından konuklara, içerisinde Özçay'ın farklı ürünlerinin yer aldığı paketleri takdim etti.

Öte yandan Yönetim Kurulu üyesi ve Ofspor Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Saral Turgutlu Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Semizler ve Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'a OFSPOR ürünlerinden oluşan paketlerini takdim etti. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.08.2014 14:11
Anahtar Kelimeler:
Erdal Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90