banner102

Türkiye genelinde hızlı ve etkili denetim başlatıldı.

Türkiye’de Korona virüsü ile mücadele kapsamında 1 Marttan itibaren yeni bir mücadele konseptine geçildi. “Kontrollü Normalleşme Dönemi” olarak adlandırılan dönemde iller; düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller olarak kategorileştirilerek salgınla mücadele yöntemleri ortaya konuluyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Mart 2021 Perşembe 17:17
Türkiye genelinde hızlı ve etkili denetim başlatıldı.

Denetim faaliyetlerinin etkinliği ve verimliliği için yeniden çalışma başlatıldı. Bu kapsamda tüm Türkiye genelinde 4 Mart 2021 Perşembe günü hızlı ve etkili denetim seferberliği başlatıldı.

Genelge gereği Of’ta kolluk kuvvetlerinin yanında kamu kurumlarımdan, mahalli idarelerden, sivil toplum kuruluşlarından İl/İlçe Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) 6 ekip oluşturuldu. Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek oluşturulan mücadele ekibi ile Of Kaymakamlığı toplantı salonunda bir toplantı düzenledi. İl genelinde ve Of’ta yaşanan vakalara dikkat çeken Kaymakam Çiçek yapılacak çalışmalarda hep birlikte çalışarak Of’un normalleşmesine katkıda bulunacağını belirterek tüm ekip görevlilerine kolaylıklar diledi.

Toplantının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Of’ta da saat 10.00’da Kaymakam Hayrettin Çiçek ve oluşturulan ekipler ilçe genelinde denetim yaparak temizlik, maske, mesafe konusunda uyarılarda bulunarak top yekûn mücadelenin önemine dikkat çekti.

Son Güncelleme: 04.03.2021 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90