banner102

TÜVTÜRK OF Yakında Hizmete Başlıyor

Daha önce Of Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er'in açıklamasıyla haber yaptığımız TÜVTÜRK Of Şubesinin 1 Eylül de açılmaması üzerine çalışmaların devam ettiği istasyona giderek yetkililerden bilgi aldık. Aldığımız bilgilere göre istasyon en geç bir hafta içinde hizmete açılacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Ekim 2015 Salı 23:07
TÜVTÜRK OF Yakında Hizmete Başlıyor
Of'ta kurulacak olan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonunda çalışmalar sona yaklaştı. Yaklaşık bir günlük çalışma ile bütün eksikliklerin tamamlanacağını söyleyen yetkililer, istasyonun açılması Ulaştırma Bakanlığının istasyonu kontrol ederek onay vermesine bağlı diyerek en geç bir hafta içerisinde faaliyete geçebileceğini söylediler.

İstasyonun çalışır durumda gözüktüğünü ifade eden yetkililer, son bir haftadır yoldan geçip tabelayı gören bazı araçlar muayene olmak için istasyona girdiklerini söyledi.

Hayrat İlçe Karayolu üzerinde sahilden 1 km uzaklıkta bir alana kurulan TÜVTÜRK Muayene istasyonu faaliyete geçtiği gün www.tuvturk.com.tr internet adresinden ve 0850 222 88 88 nolu telefondan Of'u seçerek randevu alınabilecek. Aynı zamanda cep telefonlar üzerinden de randevu alınabilecek istasyonda belirli bir süre ile randevusuz muayene yapılabilecek. Fakat bütün araç sahiplerinin aracını rahat muayene ettirmesi ve saatlerce sıra beklememesi için internet üzerinden randevu alması daha faydalı olacaktır. Ayrıca randevusuz muayenenin normalde yapılmıyor, ancak yeni açılan bir istasyon olduğu için vatandaşların tanıması açısında sadece ilk bir aylık süre içinde randevusuz muayene yapılabilecek.

Türkiye Genelinde 199 sabit, 5 motosiklet, 75 gezici istasyon ve 30 gezici traktör istasyonu ile hizmet veren TÜVTÜRK, Of İlçesinde de Periyodik Araç Muayenesi, Tadilat Sonrası Muayene, Zorunlu Muayene ve Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü hizmetlerini verecek.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.10.2015 03:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90