banner102

Ulusal Ailesinin Mutlu Günü

Of Belediye Meclis Üyesi ve Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Ulusal'ın oğlu Murat Ulusal dünya evine girdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ağustos 2015 Pazartesi 17:46
Of AGD Yurt Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine giren Murat Ulusal, Sürmene Oylum Mahallesi sakinlerinden İsmail Hancı'nın kızı ile evlendi.

Gerçekleştirilen düğün programı Fatih Türkyılmaz hocanın Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlanarak Arif Aydoğdu hocanın sohbeti ve ardından yemek ikramı ile son buldu.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törenine Of İlçe Müftüsü Recep Onat, Dernekpazarı İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Hamdi Yıldırım, GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, İl Başkan Yardımcısı Münir Ustakurt, Eski İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Araklı İlçe Başkanı Şakir Şahintaş, Din-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Celalaettin AkçadoğanÖĞ-DER Trabzon İl Başkanı Mehmet Kurt , AGD Of İlçe Başkanı Hasan İnan, ESDER Of İlçe Başkanı Hakkı Zengin ile çok sayıda esnaf katıldı.

Taka Gazetesi

Son Güncelleme: 04.08.2015 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mukavim_salih 2015-08-03 19:29:01

bizi güzel sohbetiyle irşad eden Ofumuzun değerli siması ARİF AYDOĞDU hocamız güzel Kitabımızı güzel sesiyle süsleyen Fatih TÜRKYILMAZ hocamıza haberde yer verilmezken salona bi uğrayıp geçen isimler sayılı durmuş

Avatar
Hamit KÜÇÜKAKYÜZ 2015-08-03 20:02:36

Murat kardeşime ve ailesine ömür boyu mutluluklar. Allah cc, hayırlı ve mübarek etsin.

banner90