banner102

Ulusoy EML'den Saadet Partililere plaket

Ulusoy EML idarecileri ve öğretmenleri Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek Ulusoy EML'ye yapmış olduğu katkılardan dolayı Saadetli yöneticilere plaket takdim etti.

30 Mart 2013 Cumartesi 10:14
Ulusoy EML'den Saadet Partililere plaket

Son dönemlerde özellikle sportif alanda elde etmişŸ olduğŸu başŸarılarla adını sıkça duyuran Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi, okulun gerek iç gerekse dışŸ alanında yapmışŸ çalışŸmalarla bu alandada gayretlerini ortaya koyuyor.

Ulusoy Lisesi yöneticileri okuldaki mescit ihtiyacına yönelik olarak Saadet Partisi Of ilçe yöneticilerinin bu yöndeki desteklerine plaketle teşŸekkür etti.

Ulusoy EM Lisesi yönetimi okula mescid kazandırılması noktasında duyarlılık sergileyen Saadet Partisi Of İlçe TeşŸkilatına okul müdürü İbrahim DanışŸmaz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğŸretmeni Hasan BaşŸtan ve Tarih öğŸretmeni Süleyman Eyüp, teşŸekkür plaketi takdim etti. Plaket takdimi Saadet Partisi Of İlçe BaşŸkanlığŸında gerçekleşŸti.

Saadet parisi Of ilçe teşŸkilatı adına ilçe başŸkanı M.Celal VahapoğŸlu, meclis üyeleri Musa Gözütok,Mehmet ܖztel,İrfan Saral ve parti yöneticilerinin hazır bulunduğŸu ziyarete Gazete Of'un Nabzı imtiyaz sahibi Ahmet MuratoğŸlu katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret yaklaşŸık 1 saate yakın sürdü. Plaket takdimi yapan öğŸretmenler Saadet Partililere teşŸekkür ederken, Saadetli yöneticiler de okul sıralarında geleceğŸe hazırlanan öğŸrencilerin ahlaklı ve maneviyatlı yetişŸmeleri için Milli GörüşŸçüler olarak gereken duyarlılığŸı her zaman göstereceklerini ifade etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
orhan dişlek 2013-03-30 10:36:56

kendi kendinize ödül vermeyin kanmam

Avatar
eyup aydın 2013-03-30 11:26:06

Allah çalışmalarınızda muvaffakiyetler versin,Okul müdürümüze ayrıca teşekkür ediyorum. alttaki yorum yazan arkadaşın ne dediğŸini eminim kendiside anlamamıştır :) çekememezliğŸinde bukadarı olmaz...

Avatar
ŞAHSUVAR ELİBOL 2013-03-30 12:36:03

tebrik ediyorum sizi..MEVLAM razı olsun yaptığŸınız hayırlı işlerden...dişlek kardeş te hırsından çatlıyor galiba namaza karşı bi alerjisi mi var ne..ama hatırlatalım namaz müslümanın mıracıdır...

Avatar
İDRİS BEY 2013-04-01 15:15:28

bu ne plaket? ne iş yabdilarta plaket aliyorlar bu cok KOMİK

Avatar
tuğba bayraktar 2013-04-02 12:24:41

bu ihtiyacımızı giderdiginiz için ulusoy okulu adına sizlere teşekkür ederiz

Avatar
şükrüye koç 2013-04-02 12:25:44

ihtiyacımızı giderdiginiz için sizlere teşekkür ederiz

Avatar
özlem çonoşoglu 2013-04-02 12:26:48

sizlere teşekkür ederiz

banner90