banner102

Ulusoy Lisesinin Kort Tenisi Başarısı

Liseler arası spor müsabakalarında başarılarıyla adından sürekli bahsettiren Of’un köklü eğitim kurumlarından Ulusoy Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi, Trabzon’da yapılan liseler arası kort tenisi turnuvasında başarılarını yineledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Aralık 2014 Cumartesi 12:33
Ulusoy Lisesinin Kort Tenisi Başarısı
Of Ulusoy Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri erkeklerde takım halinde il 2. Kızlarda ise il 3. olarak başarılarını bu yıl da sürdürdü.

Kanuni Anadolu Lisesi, Affan Anadolu Lisesi,  Ulusoy Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi’nin yer aldığı gruptan 2. olarak çıkan Ulusoy Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi yarı finalde Akçaabat Anadolu Lisesi’ni yenerek finale çıktı. Finalde Kanuni Anadolu Lisesi’ne yenilerek 2. oldu.

Ulusoy Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi kort tenisi kız takımı, Tevfik Serdar Anadolu Lisesi, Akçaabat Anadolu Lisesi, İMKB Anadolu Lisesi ve Ulusoy Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi’nin yer aldığı gruptan 2. Olarak çıktı. Yarı finalde Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesine yenildi. 3.lük maçında Affan Anadolu Lisesini yenerek kızlarda Trabzon Kızlar kort tenisinde liseler arasında 3. oldu.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Tenis Okul Sporları Gençler tenis müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk verdi.

Son Güncelleme: 06.12.2014 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90