banner102

UMMAN BASINI KARADENİZ'DE

Ortadoğu ülkelerinden Umman'da Ulusal yayın yapan televizyon kanalından bir grup basın mensunu, Trabzon'da faaliyet gösteren Turizm Seyahat acentası Yolcu Tur koordinesinde, Karadeniz'in güzelliklerini ülkelerine tanıtmak amacı ile Trabzon, Rize ve Artvin illerini ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Kasım 2019 Cumartesi 08:49
UMMAN BASINI KARADENİZ'DE
 Karadenizin tarihi yerlerini ve doğal güzelliklerini kameraya alan ve fotoğraflayan televizyon ekibi, Of Çaykara Uzungöl Yolu üzerinde Natural ürünlerin satıldığı Turistik AVM ve Dinlenme Tesisi Of Natural Bazaar'ı da ziyaret ettiler.

Nüfusu 5 Milyona yaklaşan Umman'a Türkiye'yi ve Karadenizi tanıtmayı amaçlayan basın mensupları, ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Trabzon Yolcu Tur ve Of Natural Bazaar yetkililerine teşekkür ettiler. 

Ziyaretle ilgili Of Natural Bazaar Şefi Özcan Köse yaptığı açıklamada, misafirleri tesislerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Köse; "Karadeniz Bölgemize ve Uzungöl'e yaz sezonunda Ortadoğu ülkelerinden ciddi sayıda misafir gelmekte ve mutlaka tesisimize uğramaktadırlar. Biz tesisimize gelen turistleri müşteri olarak değil, misafir olarak görmekteyiz. Tesisimizden memnun ayrılan her misafirin ülkelerine gittiğinde, hem tesisimizin, hem Karadeniz Bölgemizin ve hem de Ülkemizin doğal olarak tanıtımını yaptıklarının bilincindeyiz. Bu tip ziyaret ve tanıtımlar Karadeniz Bölgemizde kış turizminin daha da gelişmesini sağlayacaktır. Bu vesile ile Ummanlı misafirlerimize ve Trabzon Yolcu Tur Acenta yetkililerine tekrardan teşekkür ediyorum." dedi. 

Basın mensuplarının Of Natural ziyareti, hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 30.11.2019 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90