banner102

USAD BAŞKANI ÇOLAKOĞLU "BÖLGE TURİZME HAZIR"

Era Tur sahibi ve Usad (Uluslararası Seyahat Acentaları Derneği) Başkanı Remzi Çolakoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesinde turizm sezonu hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mart 2023 Çarşamba 14:04
USAD BAŞKANI ÇOLAKOĞLU "BÖLGE TURİZME HAZIR"

Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağaza ortaklarından Ali Rıza Köroğlu,  USAD Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette USAD Başkanı ve Era Tur sahibi Remzi Çolakoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesinde Seyahat acentaları olarak turizm sezonu öncesi hazırlıkları değerlendirdi. USAD Başkanı Remzi Çolakoğlu, bölgede turizm tüm seneye yayılması için Dernek olarak çalışma yaptıklarını ifade etti. Çolakoğlu, dernek olarak yurt dışı fuarlara katıldıklarını, yurt dışındaki turizm acentalarını ziyaret ettiklerini ve Doğu Karadeniz Bölgesinin tarihî, doğal ve kültürel güzelliklerini tanıtmaya çalıştıklarını söyledi. USAD Başkanı Remzi Çolakoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesinde turizmin 12 aya yayılması ile ilgili, Tursab Başkanlığı, Bölge Rehberler Odası, Kalkınma Ajansları, Sivil Toplum Kuruluşları, Odalar, Borsalar, basın kuruluşları, yerel yönetimler, mülki idareler ve Kültür ve Turizm Bakanlığımızın birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yaptı. Çolakoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesinde acentalar, oteller, apartlar, lokantalar, araç kiralama şirketleri ve işletmeler olarak hazırlıkların sürdüğünü ve yeni sezona hazır olduklarını söyledi. USAD Başkanı ve Era Tur sahibi Remzi Çolakoğlu, Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağazası tarafından yapılan ziyarete teşekkür ederek, turizm sezonunun tüm paydaşlar için güzel geçmesini temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90