banner102

Üsküdar Parkı yeniden hizmete açıldı

İstanbul Üsküdar Belediyesi tarafından 2005 yılında Of Devlet Hastanesi yanında yapılan Üsküdar Parkı yenilenerek tekrar hizmete açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Nisan 2018 Pazartesi 19:12

Çocuk oyun alanı, oturma  ve yürüyüş alanlarının olduğu parkın açılışına Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Ümraniye Kaymakamı Oflu Suat Dervişoğlu, Kazakistan Büyükelçiliği Kültür Ataşesi ve Türksoy Kazakistan Temsilcisi Malik Otarbayev, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyeler, Daire Amirleri ve birçok vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesi öncesi Of Kaymakamı Fırat, Ümraniye Kaymakamı Dervişoğlu, Kazakistan Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Otarbayev, Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen ve Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu kısa bir konuşma yaparak parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiler.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.04.2018 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90