banner102

Vahapoğlu: “Seçim Sandıkta Kazanılır“

Milli İttifak adayları dur durak demeden ilçe ilçe esnaf ve halk ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Of ilçesine ikinci kez ziyaret için gelen Milli İttifak Trabzon Milletvekili adayları ilçedeki esnaf ve halk ile bir araya geldi. Ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde ilçe teşkilatında yapılan Sandık görevlileri toplantısında ilçe Başkanı Vahapoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mayıs 2015 Perşembe 19:24

Sabah saatlerinde esnaf ziyaretlerine başlayan adaylar akşam saatlerine kadar ziyaretlerini sürdürüp Akşam ezanı akabinde İlçe Teşkilatında yapılan Sandık Sorumluları toplantısına katıldılar.

Sandık başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin iştiraki ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı. Sandık görevinin büyük bir sorumluluk arz ettiğini hatırlatan İlçe Başkanı Vahapoğlu, "Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, seçim sandıktan kazanılır. Bundan dolayı bütün kardeşlerimizin bu konuya çok hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyorum." diyerek Of Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılacak olan Sandık Sorumluluğu seminerine herkesin katılmasını önerdi.

SAADET PARTİSİ'NİN GALİBİYETİ MUTLAKTIR!

Konuşmasında seçim çalışmalarına da değinen Vahapoğlu, "Bizler Milli Görüşçüler olarak çalışmalarımızı gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için yapıyoruz. Bunu yaparken de esas hedefimiz ahiret saadetidir. Bu anlayış ile yapılan bütün çalışmaların sonucu galibiyetle sonuçlanacaktır.  Bundan dolayı Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi'nin galibiyeti mutlaktır. Çünkü bizim davamız oylarla ölçülemediği gibi oylarla da mağlubiyet yaşayamaz.  Yeterki çalışmalarımızı sadece ve sadece yeryüzüne Hak hakim olsun niyetiyle yapalım. "dedi.

Vahapoğlu'nun yaptığı konuşmadan sonra kürsüye gelen Saadet Partisi GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, neden siyaset yaptıklarını ve bu siyaseti nasıl yapacakları konusunda katılımcılara bilgi verdi.

BİZ ŞAHISLARA DEĞİL, SİSTEME KARŞIYIZ

İslam'ın bir sistem olduğunu ve bu sistemin insan hayatının her anına hitap ettiğini söyleyen Düzenli, "Bizim yaptığımız siyaset sadece ve sadece inandığımız İslâm dinini gereği gibi yaşamak içindir. İslâm biz düzen olduğu için bizim siyasetimizde batıl düzene karşı yapılan siyasettir. Yoksa şahıslarla işimiz olmaz. Bizim işimiz ve derdimiz batıl düzenin yerine Hak düzeni kurmaktır. Bütün gayretlerimiz  bunun içidir. Bulunduğumuz siyasi teşkilatta bu davanın bir aracıdır. Bu aracı araçlıktan çıkartıp amaç haline getirdiğimiz taktirde bizde diğerleri gibi olur ve sonumuz hüsran olur." diyerek yaptıkları çalışmaların şahıslara karşı değil sisteme karşı olduğunu söyledi.

Konuşmaların sonunda sandık sorumlularına görevli kağıtları verilerek katılımcılara tatlı ikram edildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.05.2015 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oflu 2015-05-08 20:54:30

paralelcilerle işbirliği oldunuz çoğu saadetli size oy vermeyecek fatihi harcatınız

banner90