banner102

Vahapoğlu'ndan Kurban Bayram Mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, bu bayramın diğer bayramlardan farklı olarak teslimiyet bayramı olduğunun altını çizdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ekim 2014 Cuma 19:56
Vahapoğlu'ndan Kurban Bayram Mesajı
Müslümanları birlik ve beraberlik içerisinde bir araya toplamaya vesile olan Kurban Bayramının tüm insanlığın saadetine vesile olmasını temenni ederek mesajına başlayan İlçe Başkanı Vahapoğlu, "Kurban Bayramı Hz. İbrahim'in oğlu Hz. İsmail'i kurban etmek istemesi ve Hz. İsmail'in buna büyük bir kulluk edasıyla ve büyük bir itaatkarlık sonunda Allah'a karşı gösterilen sadakatin karşılığı olarak hayvan kurban edilmesinin mükafatı ile bütün Müslümanlar bir araya gelerek bu bayramı kutluyorlar. Bundan dolayı yer yüzünde akan kanın ve dinmeyen gözyaşının bitmesi için bütün Müslümanlar olarak Allah Zülcelal'in ipine sımsıkı sarılarak gösterdiği yolda mücadele etmemiz gerekmektedir. Aksi halde bayramlarımız neşe içerisinde değil buruk ve hüzün içerisinde geçecektir." dedi.

Bu Kurban Bayramının bütün İslam aleminin birlik ve beraberlik içerisinde zalimlerle mücadele etmesine vesile olmasını temenni eden Vahapoğlu, "Biz Milli Görüşçüler olarak hemen yanı başımızdaki komşularımızın bombalar altında bayram geçirmelerine razı olmadığımız gibi bunun sebebi olan zalimleri dost edinmemeyi be bayram vesilesi ile bir kez daha hatırlatıyoruz. " diyerek  bütün İslam aleminin Kurban Bayramını teşkilatı adına tebrik etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.10.2014 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90