banner102

Vahapoğlu'ndan Mevlit Kandili Mesajı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) doğum günü olarak bilinen Mevlid Kandili ile ilgili yazılı mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Aralık 2016 Pazar 08:16
Vahapoğlu'ndan Mevlit Kandili Mesajı

İstanbul'da yapılan hain saldırıyı sert bir dille kınayarak mesajına başlayan Vahapoğlu, "Dün gece geç saatlerde İstanbul'da meydana gelen hain saldırı sonucu birçok polisimizin ve vatandaşımızın hayatını kaybettiğini duyduk. Kardeşliğimizi bozmak ve ülkemizi bölmek isteyen şer güçlerin planladığı bu ve bunun gibi saldırılarda vefat eden bütün vatandaşlarımıza Yüce Rabbimizden rahmet, yaralılara da şifalar diliyorum. "dedi.

Ülkemizin ve dünyanın kan gölüne döndüğü bu zamanda her zamankinden dana fazla Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) hayatını örnek almaya ihtiyacımız olduğunu söyleyen Vahapoğlu, "Maalesef ülkemiz ve İslam dünyası kan ve gözyaşı içerisinde inim inim inlemektedir. Bu olumsuz tablonun tek çaresi Yüce Rabbimizin Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.) aracılığı ile bizlere ulaştırdığı ilahi mesajlara kulak vermektir. Bu mesajlara kulak verip kişisel hayatımızdan idaremize, devlet yönetiminden uluslararası ilişkilere kadar rehberimiz ilahi mesajlar olursa huzur buluruz. Bunun için hayatımızın her noktasında Alemlerin sultanı Sevgili Peygamberimizi (S.A.V.) örnek almalı ve O'nun gibi yaşamaya gayret etmeliyiz. " diyerek tüm İslam Aleminin mevlit kandilini kutladı.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.12.2016 08:20
Anahtar Kelimeler:
M.Celal Vahapoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90