banner102

Vahapoğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu Regaip Kandili ile ilgili mesajı yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Nisan 2016 Perşembe 09:02
Vahapoğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı

Mübarek Regaib kandilinin Of İlçesine, Ülkemize ve bütün İslâm Âlemine hayırlı olması temennisi ile sözlerine başlayan Vahapoğlu, "Üç ayların başlangıcı olan Receb ayına girmenin ve giriş mükafatı olarak Regaib gecesini idrak etmenin mutluluğu içindeyiz. Fakat ateş çemberine dönen ve kan ağlayan İslâm Âleminin gözyaşının durması için de burukluk içindeyiz. Bundan dolayı bu gece ellerimizi semaya kaldırdığımız zaman, Yüce Rabbimize kullukta ne eksilik yaptık diye düşünmeli ve bu ateş çemberine dönen Müslüman coğrafyasında benimde bir parmağım var mı diye sorgulamalıyız. Bu sorgudan sonra bol bol tövbe ederek kendi kurtuluşumuz için bütün insanlığın saadetini düşünmeli ve bunun için gece gündüz dertlenerek mücadele etmeliyiz." dedi.

Vahapoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: "Tek önderimiz ve örneğimiz olan Sevgili Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatımızın her alanında örnek almak için gayret göstermeliyiz. Sadece ibadetlerin bazılarını alıp güncel hayatımızın diğer alanlarında O'nu devre dışı bırakırsak bu samimi olmadığımızı gösterir. Kişisel ibadetlerimizde ne kadar örnek alıyorsak, toplumsal olaylarda da o kadar örnek almalıyız. Örnek olma adına elbisemize gösterdiğimiz ehemniyeti Siyasi alanda da göstermezsek, maalesef dünyanın kan ve gözyaşı içinde olmasına yardım etmiş oluruz. Bunun için Yüce Rabbimizin ve Sevgili Peygamberimizin ((Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatın her alanın daki emir ve yasaklarına samimi şekilde riayet etmenin sözünü bu gece verelim ve geçmişta yapmadıklarımız için de nasuh tövbe edelim." diyerek bütün İslâm Âleminin Regaib kandilini kutladı.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.04.2016 09:39
Anahtar Kelimeler:
M.Celal Vahapoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah babaoğlu 2016-04-08 18:18:18

tebrikler sayın başkan

banner90