banner102

Vali Öz' Of İlçesini Ziyaret etti

Of İlçesini ziyaret eden Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İlçede turizmin canlandırılması için yapılması gereken çalışmalar üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Şubat 2014 Cuma 19:22
Vali Öz' Of İlçesini Ziyaret etti
Yılda yaklaşık 1,5 milyon turistin ziyaret ettiği Uzungöl güzergahı üzerinde bulunan ve gerekli tesislerin olmamasından dolayı ziyaretçilerin direk geçiş yaptığı Of, Ayder ve Uzungöl’e yakınlığından dolayı bölgenin merkezi olabilecek konumda bulunmaktadır.

Turistlerin hediyelik çay almak için uğrak yeri olan 1280 ortaklı Özçay Kooperatifi ait Çay fabrikasını ziyaret eden ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kul’dan bilgiler alan Vali Öz, "Fabrikaya yılda 40 bin yerli ve yabancı Turistin uğraması bölgenin ekonomisine çok önemli bir katkı sağlamaktadır.Fabrikayı ziyaret eden turistler çayın nasıl işlendiğini yerinde görme fırsatı buluyorlar.Bu manada önemli bir tanıtım hizmeti veren fabrikamızın tüm çalışanlarını, ortaklarını ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum." dedi.

Fabrika ziyareti sonrası yerli ve yabancı turistlere yönelik tatil köyü yapılması planlanan Cos Dağı'nın zirvesine çıkarak incelemelerde bulunan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Uzungöl yolu üzerinde bulunan ve turizm alanında bölgenin merkezi konumunda olabilecek olan Of'un gerekli payı alabilmesi için yeni yatırımlara ihtiyacı olduğunu, bu kapsamda girişimci yönü çok yüksek olan Of’lu işadamlarımızı bu tür yatırımları yapmaya teşvik etmemiz gerektiğini, İnşallah bu yönde atacağımız adımlarla bölgenin kalkınmasına önemli bir ivme kazandırılacağını ifade etti.

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilen Vali Öz’ün ziyaretine, İl Jandarma Komutanı J.Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal’da eşlik etti.

Son Güncelleme: 15.02.2014 10:44
Anahtar Kelimeler:
Abdil Celil Öz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90