banner102

Vali Öz’den Gece Mesaisi

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Kaymakam Arslan ve Başkan Saral’dan ilçe ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

07 Kasım 2013 Perşembe 15:33
Vali Öz’den Gece Mesaisi

İlçe ziyaretlerini sürdüren Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, beraberindeki İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ve İl Müdürleri ile Of İlçesini ziyaret ederek Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Murat Saral’dan ilçe ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Akşam saatlerinde Of’a gelen Vali Öz, ilk ziyaretini İlçe Kaymakamlığına yaptı. Kaymakamlık girişinde Kaymakam Arslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Neşet Daler, İl Genel Meclisi Üyeleri ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Öz, kaymakamlık makamında kaymakam Arslan’dan Of ve Of’ta yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Of Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Öz, Başkan Murat Saral’dan belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı. Başkan Saral tarafından zemzem ve hurma ikram edilen Vali Öz, hac görevini ifa eden Başkan Saral’ı kutladı.

Vali Öz ve beraberindekiler ziyaretlerin ardından geç saatlerde Of’ta ayrıldılar.

Son Güncelleme: 08.11.2013 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90