banner102

Vali Yavuz Of’ta Fidan Dikti

Orman Haftası nedeniyle il genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Of ilçesinde de fidan dikimi yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Mart 2017 Çarşamba 14:32
Vali Yavuz Of’ta Fidan Dikti

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve beraberindekiler Of Eskipazar mahallesinde oluşturulan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Hatıra Ormanında fidan dikti.

Orman Bölge Müdürü Mümin Döngez ve Yomra Kaymakamı Hasan Balcı ile birlikte Of ilçesine gelen Vali Yavuz, Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Daire Amirleri tarafından karşılandı.

Eskipazar mahallesindeki Hayrat Viyadüğü alanında oluşturulan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Hatıra Ormanına fidan diken Vali Yavuz, daha sonra fidanlara can suyu verdi.

Of Orman Fidanlığında da incelemelerde bulunan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, fidanlıkta yetiştirilen fideleri yerinde inceleyip Orman Bölge Müdürü Mümin Döngez’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fidanlıkta bulunan seraları gezen Trabzon Valisi Yavuz, fidanlıkta çalışan işçi kadınlarla bir sure sohbet etti. 











Son Güncelleme: 29.03.2017 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90