banner102

Vali Yavuz, Yemişalan Mimar Sinan Camiinde İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Hayırsever Yeşilyurt Ailesi tarafından Yemişalan Mahallesinde yaptırılan Camide Cuma namazını eda ederek, Cami ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ocak 2017 Pazartesi 01:56
Vali Yavuz, Yemişalan Mimar Sinan Camiinde İncelemelerde Bulundu

Yemişalan Mahallesinde Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Hayırsever İşadamları Cemal ve Mustafa Yeşilyurt, Daire Amirleri ve mahalle halkı tarafından karşılanan Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuz, Hayırsever Yeşilyurt ailesi tarafından Yemişalan mahallemizde yaptırılan Mimar Sinan Camiinde Cuma namazını kıldı. Namaz sonrasında camide incelmelerde bulunan Vali Yavuz; “Mükemmel bir eser oldu. Hayırsever İşadamımız Cemal Yeşilyurt amcamızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

İşadamı Cemal Yeşilyurt, Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve beraberindekileri mahallede yaptırdığı halka açık yemekhane, misafirhane ve konutların inşaatlarını yerinde gösterdi. 

Son Güncelleme: 11.01.2017 02:03
Anahtar Kelimeler:
Yücel Yavuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90