banner102

Vanlıoğlu ve Köse gözyaşları arasında toprağa verildi

Maç dönüşü trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Şerafettin Vanlıoğlu Of ilçesinde, Hasan Köse ise Sürmene'de gözyaşları arasında toprağa verildiler.

24 Mayıs 2013 Cuma 19:18
Vanlıoğlu ve Köse gözyaşları arasında toprağa verildi

 Ankara’da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçından dönerken Giresun Görele İlçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybedenlerden Şerafettin Vanlıoğlu, Hayrat’ın Balaban beldesinde cenazesi kılınarak, Of Tavşanlı Köyünde toprağa verildi.


Of ve Hayrat ilçelerinden yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazını Hayrat İlçe Müftüsü Hayrettin Kılıçbay kıldırdı.Yoğun bir katılım ile kılınan cenaze namazına, Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve futbolcular: Tolga ve Mustafa Yumlu, Ofspor Başkanı Olcay Saral, TS Başkan Adayları İbrahim Hacıosmanoüğlu, Muharrem Usta ve Metin Atasoy, Mülk Amirleri, Eğitim camiasından Müdür ve Öğretmenler, Siyasi Parti Temsilcileri, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

HASAN KÖSE OYLUM'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Arkadaşı Şerafettin ile birlikte Görele de trafik kazasında hayatını kaybeden Hasan Köse, Sürmene'nin Oylum Beldesinde yüzlerce seveni tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Hasan Köse'nin yakınları cenazede sinir krizi geçirirken,katılanlar gözyaşlarına hakim olamadılar.

Hasan Köse'nin cenaze törenine katılan Trabzonspor takım kaptanı Tolga ve Mustafa Yumlu gözyaşlarını tutamadılar.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, TS Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Dr.Ahmet Çubukçu, Oylum Belediye Başkanı Erdal Akduman ve Hasan Köse'nin Of'tan yüzlerce arkadaşı katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.05.2013 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2013-05-25 19:39:17

allah(cc) rahmet eylesin .

banner90