banner102

Vatandaş Belediye işine el attı!

Of'un İrfanlı Mahallesi İrfanlı Caddesinde yağmur sularının apartmanın önüne yığılmsında şikayetçi olan Mahmutoğlu apartman sakinleri Belediyeden çare bulamayınca kaldırım taşlarını kendi elleriyle ördüler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Aralık 2018 Çarşamba 15:05
Vatandaş Belediye işine el attı!

Of Belediyesine gidip defalarca mağduriyetlerini dile getiren apartman sakinleri, yağmur sularının aparmanın önüne birikip hayli huzursuz olduklarını söylemelerine rağmen Belediye yetkililerinin hiç bir işlem yapmamalarına tepki göstererek sorunu kendi elleriyle çözmeye karar verdiler.

Apartman sakinlerinden alınan bilgiye göre, yolun kenarında yağmur suyu akarı olmamasından yol kenarının apartmanın önüne akarlı olmasından ve bordur taşlarının örülmemesinden dolayı yağan yağmur suları apartmanın önüne ve bodruma birikiyordu. Bu sorunu Belediyeye defalarca bildirdiklerini, ancak Belediye yetkililerinin işe el atmadıklarından dolayı, çaresiz şekilde kendilerinin yapmaya karar verdiklerini ifade ettiler.

Belediyeye Of'un Nabzı aracılığı ile mesaj gönderen apartman sakinleri, "Vatandaş olarak sorunu biz çözdük. Şimdi gelsin Belediye yetkilileri görsün. Biz yaptık onlar yattı." diyerek tepki gösterdiler.




Haber Foto : İshak Kuvvetli



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.12.2018 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut ergenç 2018-12-05 18:02:52

Belediyenin çalışmalarından memnünüz çiğırtkanlık yapmayın ayıptır

Avatar
İshak kuvvetli 2018-12-12 02:02:43

Belediye işine gelen herşeyi yapmakta bir numara hiç sorun yok birde inin halka sorun bakalım kaç kişi memlun defalarca belediyeye gidilmesine rağmen gelişte 1 logar akarı bir bordür taşı koyamadılar kaç kişinin mağdur olduğunu biliyormusunuz peki

banner90