banner102

Vefat eden öğretmenler için hatmi şerif

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Of’ta bir dizi etkinlik tertip ediliyor. Bu amaçla yapılan etkinliklerden biri de ahirete irtihal eden öğretmenlerin ruhu için hatim okutulması oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Kasım 2019 Cuma 17:13
Vefat eden öğretmenler için hatmi şerif

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gerek ülkemizin değişik yerlerinde görev yapan gerekse Of İlçesinde görev yapıp vefat eden öğretmenlerin ruhları için Çarşıbaşı Büyük Camiinde hatmi şerif okuttu.

Akşam ile Yatsı Namazı arasında düzenlenen programda ebediyete irtihal eden öğretmenlerin ruhu için Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu “Hafızlık Sınıfı” öğrencileri hatmi şerif okudu.

Okunan Hatmi Şerifin duasını Of Çarşıbaşı Büyük Camii İmam Hatiplerinden İsmail Küçükakyüzyaptı. Hatim programına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu programlarla ilgili olarak, “Ülkemizin ve insanlığın geleceği için gece gündüz çalışıp rahmetli olan öğretmenlerimizi unutmadığımızı ifade edip, hayırla yad etmek istedik. Hepimiz ölümlü insanlarız, aynı sonla karşılaşacağız. Önemli olan bizlerin de arkamızdan hayır dua edecek öğrenciler, nesiller bırakabilmektir. Her şeyden önemlisi vefalı olmak inancımızın da bir gereğidir. Rabbimden vefat etmiş öğretmenlerimize rahmetler diliyorum. Programda emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Vefat eden öğretmenlerimize Allah rahmet eylesin, emekli olan ve görevde olanlara sağlık, sıhhat afiyet versin.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Namaz çıkışı vefat eden öğretmenlerin ruhu için çeşitli ikramlar dağıtıldı.

 

Son Güncelleme: 22.11.2019 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90